• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   SlimFit systeem

   Het MAGNUM SlimFit systeem is een vloerverwarmingssysteem met een laag profiel dat gebruik maakt van speciaal ontworpen ultradunne isolatie om warmteverlies naar de ondergrond te minimaliseren. Het is ontworpen om betaalbaar, eenvoudig te installeren en energiezuinig te zijn. Een bijzonder voordeel is de efficiëntie van het verwarmingssysteem o... Toon meer

   Merken

   Geschikt voor

   Prijs

   -
   3 Producten

   SlimFit systeem

   Het MAGNUM SlimFit systeem is een vloerverwarmingssysteem met een laag profiel dat gebruik maakt van speciaal ontworpen ultradunne isolatie om warmteverlies naar de ondergrond te minimaliseren. Het is ontworpen om betaalbaar, eenvoudig te installeren en energiezuinig te zijn. Een bijzonder voordeel is de efficiëntie van het verwarmingssysteem omdat het gebruikte water slechts tot 35°C of 40°C wordt verwarmd, waardoor het de ideale oplossing is voor warmtepompen en andere lagetemperatuursystemen. Bovendien verbruikt het minder energie om op te warmen, waardoor de totale energierekening daalt en je geld bespaart.

    

    

   Voordelen van het MAGNUM SlimFit systeem

   De producten van MAGNUM vloerverwarming brengen verschillende voordelen met zich mee. Hieronder worden de voordelen van het MAGNUM SlimFit systeem uitgelicht:

   Eenvoudig installatieproces

   Het MAGNUM SlimFit systeem is eenvoudig te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers. De ultradunne isolatiepanelen zijn slechts 17 mm dik. Dit betekent dat de vloer niet veel hoger wordt en dat er minder aanpassingen aan deuren en plinten nodig zijn. Na installatie wordt het hele verwarmingssysteem bedekt met een egalisatiemiddel, dat zorgt voor thermische geleiding en de best mogelijke warmtedekking. Met de snelle respons en unieke zelfregulerende eigenschappen zorgt het MAGNUM SlimFit systeem ervoor dat uw vloer binnen enkele uren warm genoeg. 

   Bespaar geld op energierekeningen

   Een van de grootste voordelen van het MAGNUM SlimFit systeem is de energiebesparing die het oplevert. Er zijn geen radiatoren meer nodig, die erom bekend staan energie te verspillen door de lucht te verwarmen in plaats van het gewenste object. Het MAGNUM SlimFit systeem maakt gebruik van stralingswarmte, die voorwerpen en oppervlakken verwarmt in plaats van lucht, waardoor er minder warmte verloren gaat. Bovendien is het systeem energiezuiniger dan traditionele radiatoren, omdat het gebruik maakt van water met een lage temperatuur. Over het geheel genomen leidt dit tot een aanzienlijke verlaging van de energiekosten op de lange termijn.

   Een geweldige investering voor je huis

   Het MAGNUM SlimFit systeem is een geweldige investering voor je huis omdat het je energiekosten verlaagt en tegelijkertijd het comfort van je huis verhoogt. Omdat het energiezuinig is, is het ook beter voor het milieu. Een investering in vloerverwarming voegt waarde toe aan je huis en met het gemak van installatie en de onderhoudsvriendelijkheid is het MAGNUM SlimFit systeem de beste oplossing op de huidige markt. Het is een must voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt, rendabel en duurzaam vloerverwarmingssysteem.

    

   Uw vloerverwarmingspecialist

   Door voor het MAGNUM SlimFit systeem te kiezen, geniet je van een warm huis bij koud weer en hoef je je geen zorgen te maken over torenhoge energierekeningen. Om die reden bieden we bij 123InstallatieMaterialen ook het SlimFit systeem aan. Naast droogbouw vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht voor een breed aanbod aan elektrische vloerverwarming. Wilt u alles in een keer in huis halen? Kies dan voor onze vloerverwarmingset. Als u moeite heeft met het kiezen van de juiste materialen voor vloerverwarming, kunt u gerust contact met ons opnemen voor advies. We helpen u graag!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking