• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Verwarming

   Verwarming

   Bij 123installatiematerialen kunt u alles vinden op het gebied van vloerverwarming. Van thermostaten tot matten en kabels. Dit allemaal voor een vaste lage prijs. Wij kunnen ons uitgebreide assortiment snel leveren. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen of af te halen. 

    

   Elektrische vloerverwarming

   Wij zijn specialist op het gebied van elektrische vloerverwarming. Onze uitgebreide assortiment aan MAGNUM producten biedt de oplossing voor zowel kleine als grote ruimtes. Daarnaast bieden wij elektrische vloerverwarming systemen van een hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Onze producten zijn voor lage aanschaf volledig onderhoudsvrij en eenvoudig in gebruik.

    

   Watergedragen vloerverwarming

   123InstallatieMaterialen zorgt ervoor dat uw huis op een snelle en eenvoudige manier kan worden voorzien van CV-vloerverwarmingsystemen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan watergedragen vloerverwarming systemen. 123InstallatieMaterialen helpt u graag bij het aansluiten van bestaanden en nieuwe CV-installaties. Wij adviseren u bij het uitwerken van een verlegplan voor de buizen en leveren daarnaast benodigde materialen.

    

   Veelgestelde vragen omtrent vloerverwarming

   Wat is vloerverwarming?

   Vloerverwarming is bedoeld om een ruimte te verwarmen vanuit de vloer. Om deze warmte te genereren worden er buizen geplaatst die via elektriciteit of water. Vanuit de warmtebron stroomt het warme water via een RVS verdeler door de vloerverwarmingsbuizen. Afhankelijk van de temperatuur van het water dat uit de warmtebron komt wordt er op de verdeler eventueel een pomp geplaatst. Dit om ervoor te zorgen dat het water wat door de buizen stroomt, de juiste temperatuur heeft om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen en houden.

    

   Welk vloerverwarmingssysteem kies ik?

   Voordat u de keuze maakt om vloerverwarming te nemen is het belangrijk dat zich goed informeert over de mogelijkheden van de verschillende soorten vloerverwarmingssystemen. U kunt kiezen tussen twee soorten vloerverwarming waaronder droogbouw en natbouw. Droogbouw is geschikt voor een elektrische vloerverwarming. Gezien de voordelen van elektrische vloerverwarming raden wij aan dit te gebruiken in de door u gekozen ruimte. 

    

   Wat zijn de kosten?

   De prijzen van vloerverwarming variëren per oppervlakte. Daarnaast zit er een verschil tussen droogbouw en natbouw. Houd er rekening mee dat u de keuze moet maken tussen vloerverwarming als hoofd- of bijverwarming. Dus deze twee zitten grote verschillen in prijs. Voor een prijsopgave op maat kunt u een gratis offerte aanvragen.

    

   Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

   We zien steeds meer mensen die kiezen voor vloerverwarming. Niet gek gezien vloerverwarming een hoop comfort met zich meebrengt. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

    

    

   Uw specialist voor vloerverwarming

   Wij helpen u graag verder met vragen over vloerverwarming. Zo bieden wij advies bij het kiezen van de juiste vloerverwarming. 

    

   Verwarming

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking