• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Vloerverwarming thermostaten

   Bij 123InstallatieMaterialen leveren we diverse soorten elektrische vloerverwarming thermostaten. De elektrische vloerverwarming thermostaat is inclusief vloersensor en kunnen in vrijwel iedere situatie worden gebruikt om een elektrisch verwarmingssyste... Toon meer

   Merken

   Functionaliteit

   Prijs

   -
   3 Producten

   Vloerverwarming thermostaten

   Bij 123InstallatieMaterialen leveren we diverse soorten elektrische vloerverwarming thermostaten. De elektrische vloerverwarming thermostaat is inclusief vloersensor en kunnen in vrijwel iedere situatie worden gebruikt om een elektrisch verwarmingssysteem aan te sturen. Wij leveren zowel eenvoudige als geavanceerde thermostaten. Denk daarbij aan een eenvoudige AAN/UIT-thermostaat of een stijlvolle en geavanceerde MAGNUM Remote Control WiFi-klokthermostaat. De MAGNUM vloerverwarmingsthermostaat is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak. Dit revolutionaire vloerverwarmingssysteem is ontworpen om een warm en gezellig gevoel te geven in elke kamer van uw huis. Met zijn eenvoudige digitale bediening is de MAGNUM elektrische vloerverwarming thermostaat eenvoudig te gebruiken en in te stellen.

    

   Wat is een elektrische vloerverwarming thermostaat?

   Een vloerverwarming thermostaat is een apparaat dat wordt gebruikt om de temperatuur van een vloerverwarmingssysteem te regelen. Het kan handmatig of automatisch ingesteld worden, en sommige modellen bieden ook extra functies zoals programmeren van temperatuurschema's en afstandsbediening. Een correct ingesteld vloerverwarming thermostaat kan helpen bij het maximaliseren van energie-efficiëntie en comfort.

    

   Beschikbare thermostaten voor elektrische vloerverwarming

   De vloertemperatuur van elektrische systemen wordt in vrijwel alle gevallen aangestuurd door een vloersensor. Deze vloersensor kan zonder problemen worden uitgewisseld met de elektrsische vloerverwarming thermostaat van MAGNUM Heating. De vloersensor is tevens altijd vervangbaar wanneer het niet mogelijk is om de huidige vloersensor te gebruiken voor een nieuwe thermostaat. Deze wordt uiteraard meegeleverd.

    

   MAGNUM Remote Control-thermostaat

   De MAGNUM Remote Control-thermostaat is een zeer geavanceerde digitale, programmeerbare klokthermostaat. Daarnaast is deze klokthermostaat eenvoudig in gebruik. Met de compleet nieuwe gebruikersinterface is de klokthermostaat via het scherm of een app eenvoudig te bedienen. Zo werkt deze thermostaat voor elektrische vloerverwarming met Google Assistant en Amazon Alexa. Verder is de thermostaat voorzien van een luchtsensor en een houten vloer-functie waarbij de temperatuur gelimiteerd wordt tot 28°C.

    

   elektrische vloerverwarming thermostaat

    

    

    

   MAGNUM Z-Wave Control

   De MAGNUM Z-Wave Control is een elektrische vloerverwarming thermostaat die beschikt over nieuwe mogelijkheden. De thermostaat is leverbaar is zowel zwart als wit. Daarnaast heeft de thermostaat een ingebouwde Z-Wave 500 chip die kan worden aangesloten met diverse huis automatiseringssystemen. Via de display wordt de vloer of omgevingstemperatuur aangegeven. 

    

   elektrische vloerverwarming thermostaat

    

   S-Control Aan/Uit Thermostaat

   De MAGNUM S Control Thermostaat biedt de mogelijkheid om elektrische vloerverwarmingssystemen aan te sturen, waarbij digitale tijdregeling minder noodzakelijk is en de voorkeur uitgaat naar een eenvoudige bediening. Deze elektrische vloerverwarming thermostaat is zeer eenvoudig in gebruik voor elektrische vloerverwarming. Daarnaast wordt de vloersensor meegeleverd. Ook is de MAGNUM S Control Thermostaat voorzien van een ingebouwde ruimtesensor en vloerlimietsensor.

    

   elektrische vloerverwarming thermostaat

    

   Waarom kiezen voor een MAGNUM vloerverwarming thermostaat?

   Een slimme thermostaat is een apparaat dat uw leefruite comfortabel kan maken. Hieronder lees je wat de voordelen zijn van deze slimme technologie.

   Energiebesparing

   Een slimme elektrische vloerverwarming thermostaat kan enorm helpen om uw energierekening te verlagen. Dit komt omdat het systeem je inzicht geeft in je energieverbruik en omdat het de temperatuur in uw huis automatisch kan aanpassen aan uw dagelijkse routine. Het kan bijvoorbeeld de verwarming automatisch uitschakelen wanneer u naar het werk gaat, en vervolgens weer aan kan zetten wanneer u op weg naar huis bent.

   Comfort

   De temperatuur in uw huis aanpassen aan uw dagelijkse routine? Met een slimme elektrische vloerverwarming thermostaat kan dat. Hierdoor kunt u constant genieten van de optimale kamertemperatuur en blijft het de hele dag aangenaam. Stel bijvoorbeeld een "slaapmodus" in die de temperatuur automatisch verlaagt voor een betere nachtrust. Een slimme elektrische vloerverwarming thermostaat kan zich daarnaast aanpassen aan de buitentemperatuur en de luchtvochtigheid, zodat u altijd de juiste temperatuur in huis heeft.

   Afstandsbediening

   Met een slimme thermostaat heeft u altijd controle over de temperatuur in huis via de smartphone of tablet. Als u onderweg naar huis bent en wilt alvast de verwarming aanzetten, dan kunt u dat doen via de app. Wanneer u per ongeluk vergeten bent de verwarming uit te zetten, dan kunt u met één druk op de knop de verwarming uitschakelen. En dat allemaal op afstand.

   Veiligheid

   Een slimme elektrische vloerverwarming thermostaat kan ook helpen bij het waarborgen van de veiligheid in uw huis. Sommige van deze slimme apparaten kunnen bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een rookmelder. Als er rook wordt gedetecteerd, kan de thermostaat automatisch uitgeschakeld worden om te voorkomen dat er een brand ontstaat.

    

   Het belang van de juiste thermostaat kiezen

   Een verkeerd gekozen thermostaat kan ervoor zorgen dat uw elektrische vloerverwarming niet naar behoren werkt. Dit kan variëren van een ongelijkmatige temperatuurverdeling tot een verhoogd energieverbruik. Hier zijn enkele overwegingen om te maken bij het kiezen van een thermostaat:

    

   • Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de elektrische vloerverwarming thermostaat compatibel is met uw verwarmingssysteem. Dit betekent dat de thermostaat de juiste stroomsterkte moet kunnen hanteren en de juiste sensor moet hebben voor uw type vloer.
   • Gebruiksgemak: Een eenvoudige bediening kan het verschil maken in uw dagelijks gebruiksgemak. Als u niet technisch bent aangelegd, kunt u beter voor een makkelijk te begrijpen thermostaat kiezen.
   • Programmeer mogelijkheden: Als u flexibiliteit en energiebesparing wilt, kies dan voor een thermostaat met programmeerbare schema's. Hiermee kunt u de temperatuur automatisch aanpassen op basis van uw dagelijkse levensstijl.
   • Geavanceerde functies: Overweeg of u extra functies wilt, zoals een open raam detectiesysteem of compatibiliteit met uw smart home-systeem.

    

   Tips voor onderhoud en optimaal gebruik van uw elektrische vloerverwarming thermostaat

   Een elektrische vloerverwarming thermostaat is behoorlijk onderhoudsvrij, maar er zijn toch een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken:

    

   • Reinig het regelmatig om stof en vuil te verwijderen dat de werking kan beïnvloeden.
   • Controleer de batterijen van een draadloze thermostaat regelmatig en vervang deze indien nodig.
   • Houd de sensoren schoon en vrij van obstructies.
   • Controleer de temperatuurkalibratie om ervoor te zorgen dat deze klopt met uw ervaring in de woning.

    

   Een goed onderhouden thermostaat zal u ervan verzekeren dat uw vloerverwarmingssysteem zo efficiënt mogelijk werkt.

    

   Uw elektrische MAGNUM vloerverwarming thermostaat kopen?

   De MAGNUM vloerverwarmingsthermostaat wordt geleverd met een ingebouwd temperatuurmanagementsysteem dat optimale verwarmingsprestaties garandeert. Dit systeem regelt automatisch de temperatuur zodat uw vloer altijd de gewenste temperatuur heeft. Met de MAGNUM vloerverwarmingsthermostaat kunt u genieten van een comfortabele en gezellige sfeer in elke kamer van uw huis.

    

   Verder is de MAGNUM vloerverwarming thermostaat ontworpen met energiezuinige technologie die u helpt geld te besparen op energiekosten. Deze elektrische vloerverwarming van MAGNUM helpt u uw energierekening te verlagen en zorgt ervoor dat uw vloer altijd efficiënt wordt verwarmd. Met de MAGNUM vloerverwarming thermostaat kunt u genieten van warmte en comfort terwijl u geld bespaart op uw energierekening.

    

   Plaatsing van de elektrische vloerverwarming thermostaat in sanitaire ruimtes

   IP21-beschermingsklasse (geschikt voor zone 3)

   Thermostaten met beschermingsklasse IP21 zijn geschikt voor gebruik in zone 3 van sanitaire ruimtes. Dit is vergelijkbaar met de beschermingsklasse waaraan lampen en lichtschakelaars moeten voldoen, wat betekent dat deze onderdelen waterdicht zijn. In de praktijk betekent dit dat de thermostaten op minstens 60 cm afstand van een bad of douche moeten worden geplaatst, en op minstens 60 cm afstand van wastafels.

    

   elektrische vloerverwarming thermostaat

    

   Veelgestelde vragen

   Waarom kiezen voor een MAGNUM vloerverwarming thermostaat?

   Een MAGNUM vloerverwarming thermostaat biedt verschillende voordelen. Ten eerste zorgt een goede thermostaat ervoor dat de temperatuur in huis altijd op het gewenste niveau blijft. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabel en aangenaam leefklimaat. Daarnaast is de MAGNUM vloerverwarming thermostaat gebruiksvriendelijk en beschikt deze over diverse handige functies zoals programmeerbare timers, handmatige bediening, en een vakantiemodus.

    

   Verder heeft een MAGNUM thermostaat een eigentijds design en past deze goed bij moderne interieurs. De MAGNUM vloerverwarming thermostaat is verder energiezuinig en draagt het bij aan een duurzaam leefklimaat. Kortom, als u wilt profiteren van optimaal comfort en energiebesparing, dan is een MAGNUM vloerverwarming thermostaat de juiste keuze.

   Wat zijn de kosten van een MAGNUM vloerverwarming thermostaat?

   De kosten van een MAGNUM vloerverwarming thermostaat zijn afhankelijk van het gewenste model en de functionaliteiten. Bij 123InstallatieMaterialen.nl bieden wij verschillende modellen aan in diverse prijsklassen, zodat er voor iedereen een passende optie te vinden is. De prijzen kunnen variëren van ongeveer €50,- tot €150,-.

   Waar moet ik rekening mee houden bij het kiezen van een vloerverwarming thermostaat?

   Bij het kiezen van een vloerverwarming thermostaat zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Controleer of de thermostaat geschikt is voor jouw type vloerverwarmingssysteem en of deze compatibel is met andere apparaten in huis, zoals een airconditioner. Bepaal daarnaast welke functies voor u belangrijk zijn, zoals programmeerbare timers, handmatige bediening, wifi-connectiviteit, weergave van luchtvochtigheid en temperatuur, etc.

    

   Houd rekening met een design dat past bij het interieur van uw woning en aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Let op daarnaast op het energieverbruik van de thermostaat en of deze beschikt over functies die bijdragen aan energiebesparing. Tot slot is het van belang een thermostaat te vinden die binnen uw budget past. Houd er rekening mee dat een goede thermostaat zichzelf kan terugverdienen door het verminderen van verspilling van warmte en stroom.

   Hoe programmeer ik mijn vloerverwarming thermostaat voor optimaal comfort en energiebesparing?

   Om uw vloerverwarming thermostaat te programmeren voor optimaal comfort en energiebesparing, begint u met het analyseren van uw dagelijkse routine. Stel een basisprogramma in dat rekening houdt met de tijdsperioden waarop u thuis bent en actieve verwarming nodig hebt. Verhoog de temperatuur 's ochtends wanneer u bijvoorbeeld opstaat en verlaag deze overdag als u afwezig bent. Stel daarnaast een comfortabele temperatuur in voor de avond. Ook kunt u gebruik maken van handmatige aanpassingen om de temperatuur tijdelijk te verhogen of te verlagen wanneer dat nodig is. Monitoring en aanpassingen gedurende het jaar op basis van seizoensgebonden behoeften, helpen u om het optimale comfort en energiebesparing te bereiken.

   Hoe kan ik mijn vloerverwarming thermostaat integreren met andere slimme apparaten in mijn huis?

   Om uw vloerverwarming thermostaat te integreren met andere slimme apparaten in uw huis, controleert u eerst de compatibiliteit met uw smart home-ecosysteem. Koppel het aan uw slimme assistent en maak gebruik automatiseringen. Een smart home hub kan ook helpen. Experimenteer om het comfort en energiebesparing te verbeteren. Heeft u vragen over het slim koppelen van uw MAGNUM vloerverwarming thermostaat? Neem dan gerust contact met ons op.

    

   Uw specialist

   123installatiematerialen biedt een uitgebreid assortiment. Daarnaast helpen wij u graag bij het geven van advies als het gaat om vloerverwarming. Met onze kennis en expertise helpen we u bij het maken van de beste keuze. Al onze thermostaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van gebruiksvriendelijke functies. Advies nodig bij het kiezen van de meest geschikte elektrische vloerverwarming thermostaat voor uw situatie? Dan staan wij u graag te woord. U kunt gerust contact opnemen voor meer informatie over vloerverwarming.

    

   elektrische vloerverwarming thermostaat           elektrische vloerverwarming thermostaat

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking