• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Single-Split Airconditioning

   Ben je niet alleen op zoek naar het verkoelen van je woning, maar ook verwarmen? Dan zit je met de single split airco wel goed! Deze airco kan namelijk zowel verkoelen als verwarming in uw woning of kantoor. Om ervoor te zorgen dat u op een duurzame manier kunt zorgen voor warmte of verkoeling in ruimte adviseren wij om te kiezen voor een single... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Single-Split Airconditioning

   Ben je niet alleen op zoek naar het verkoelen van je woning, maar ook verwarmen? Dan zit je met de single split airco wel goed! Deze airco kan namelijk zowel verkoelen als verwarming in uw woning of kantoor. Om ervoor te zorgen dat u op een duurzame manier kunt zorgen voor warmte of verkoeling in ruimte adviseren wij om te kiezen voor een single split airo. Omdat deze airco om een zeer energiezuinige manier kan verwarmen en verkoelen voorkomt u een hoge energierekening. Bij 123InstallatieMaterialen bieden we verschillende single split airco's aan. Bekij ons aanbod! 

    

   Wat is een single split airco?

   Een single split airco is een verrijdbare airconditioner. Deze airco is geschikt voor ruimtes tot ongeveer 50m2. De single split airco heeft twee delen, een buitendel en een binnendel. Het binnendeel wordt aangesloten op het elektriciteitsnet. Het buitendeel wordt verbonden met een buis die door de muur gaat naar het binnendeel. Deze buis is geïsoleerd, zodat de warmte van de lucht niet naar buiten kan ontsnappen.

    

   Wanneer u voor een duurzame optie wilt gaan is een single split airco een zeer geschikte keuze. Een single split airco heeft namelijk een zuinige oplossing voor het verkoelen en verwarmen van uw woning of kantoor. Het verbruikt namelijk minder energie dan andere soorten airconditioners. Daarnaast kan een single split airco in verschillende klimatologische omstandigheden worden gebruikt, zowel voor het verwarmen als voor het koelen van de ruimte. Deze airco is tevens ideaal voor plaatsen waar beperkte ruimte is, omdat het buitendeel op de muur wordt gemonteerd. Dit betekent dat er geen ruimte in beslag wordt genomen door een extern koel- of verwarmingssysteem. Als u op zoek bent naar een zuinige en gemakkelijk te gebruiken airco, dan is de single split airco dus een goede keuze!

    

   Veelgestelde vragen

   Waar ik rekening mee houden bij het kiezen van een single split airco?

   Een single split airconditioner is zowel geschikt voor kleinere woningen als bedrijven met beperkte ruimte. Bij het kiezen van de beste single split airconditioner voor uw huis of bedrijf is de grootte van belang. De belangrijkste factor om te bepalen welk model u moet kopen, is of het al dan niet in de door u gekozen ruimte past. U moet er ook voor zorgen dat er voldoende ventilatie is rond de unit zelf. Anders zal hij niet zo efficiënt mogelijk werken. Het is daarnaast belangrijk om rekening te houden met factoren als geluidsniveau, temperatuurregeling, aantal ventilatorsnelheden en luchtzuiveringsmogelijkheden.

   Wat zijn de kosten van een single split airco?

   Er zijn verschillende varianten beschikbaar met ieder zijn eigen vermogen en bijbehorende prijs. Bekijk welke airco het beste past bij uw situatie.

   Wat is de garantietermijn?

   Bij 123InstallatieMaterialen geven wij een garantie van twee jaar op airo's. Uiteraard willen wij dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een comfortabel leefklimaat!

    

   single split airco           single split airco

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking