• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Kraan accessoires

   Kraan accessoires zijn een belangrijk onderdeel van elke kraaninstallatie en bieden extra functionaliteit en comfort aan uw badkamer- of keukenkraan. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten kraan accessoires die wij aanbieden.... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   4 Producten

   Kraan accessoires

   Kraan accessoires zijn een belangrijk onderdeel van elke kraaninstallatie en bieden extra functionaliteit en comfort aan uw badkamer- of keukenkraan. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten kraan accessoires die wij aanbieden.

    

   Kraanuitlopen

   Kraanuitlopen zijn de metalen of kunststof buizen die het water vanuit de kraan naar de wasbak of gootsteen leiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en kunnen worden gebruikt als vervanging of upgrade voor uw huidige kraanuitloop.

    

   Kraanfilters

   Kraanfilters zijn ontworpen om onzuiverheden uit het water te filteren voordat het uit de kraan komt. Hierdoor wordt het water schoner en veiliger om te drinken of te gebruiken voor het koken. Kraanfilters zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en soorten, waaronder actieve koolfilters en omgekeerde osmosefilters.

    

   Kraanknoppen

   Kraanknoppen zijn de bedieningsknoppen van de kraan en kunnen worden gebruikt als vervanging of upgrade voor uw huidige kraanknoppen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder chroom, nikkel en messing, en in verschillende ontwerpen en stijlen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

    

   Kraansproeiers

   Kraansproeiers zijn handige accessoires die de waterstroom van de kraan kunnen aanpassen en een meer gerichte en gerichte stroom mogelijk maken. Ze zijn verkrijgbaar als opzetstukken die op de kraan kunnen worden geschroefd en als vervangingssproeiers die op de kraanuitloop kunnen worden gemonteerd.

    

   Kraanverlengstukken

   Kraanverlengstukken zijn ontworpen om de afstand tussen de kraanuitloop en de wasbak of gootsteen te vergroten, waardoor het gemakkelijker wordt om grote voorwerpen te wassen of te spoelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen en kunnen worden gebruikt als vervanging of upgrade voor uw huidige kraanverlengstuk.

    

   Installatiematerialen

   Naast de kraan accessoires zelf bieden wij ook een breed assortiment aan installatiematerialen om de installatie van de accessoires zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan schroeven, afdichtingsmateriaal en bevestigingsclips.

    

   Advies en ondersteuning

   Heeft u vragen over de aankoop of installatie van een kraan accessoire? Neem gerust contact met ons op voor advies en ondersteuning.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking