• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Betekenis: multi-split airco

   Met een multi-split airconditioningsysteem kunt u meerdere binnenunits op één buitenunit aansluiten, in tegenstelling tot de traditionele airconditioningsystemen waarbij één binnenunit op één buitenunit is aangesloten. Dit type systeem is perfect voor gebouwen met beperkte ruimte voor buitenunits, maar ook voor het installeren van airconditioning in meerdere kamers van een pand. Het biedt gelijktijdig koeling en verwarming om een comfortabel binnenklimaat te creëren.

    

   Voordelen van het gebruik van een multi split airconditioning systeem

   Een multi-split airco kopen brengt verschillende voordelen met zich mee. Hieronder zijn de voordelen van een multi-split airco op een rijtje gezet:

    

    

   Hoe werkt een multi split airconditioning systeem?

   Een multi split airconditioningsysteem bestaat uit twee hoofdonderdelen, een buitenunit en een binnenunit, die met elkaar verbonden zijn door koelmiddelleidingen of kanalen. Elke binnenunit wordt in verschillende kamers geplaatst, en u kunt ze afzonderlijk bedienen via een afstandsbediening, een wandunit of een app op uw smartphone.

    

   Soorten binnenunits van een multi split airconditioning systeem

   Er zijn verschillende soorten binnenunits beschikbaar in multi split airconditioningsystemen, waaronder wandmontage, plafondmontage, staande units en units met kanalen. Deze units worden geleverd met verschillende functies die het comfort verhogen, zoals instelbare luchtstroom, programmeerbare timers en slaapfuncties.

    

   Onderhoud van multisplitsystemen

   Net als elk ander aircosysteem vereisen multisplitsystemen regelmatig onderhoud, waaronder het reinigen van de luchtfilters, kanalen en leidingen, het controleren van het koelmiddelniveau en het uitvoeren van algemene inspecties. Tijdig onderhoud en inspecties zullen ervoor zorgen dat uw multi split airconditioningsystemen optimaal blijven presteren en de levensduur van uw units verlengen.

    

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking