• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Retourneren

    

   Herroepingsrecht

   Download retourformulier

    

   Herroepingsrecht bij levering van producten

    

   Letop! bij specials zit er retourkosten aan van 10 tot 20%

    

   1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien (14) dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. U kunt online in uw account deze retour aanmelden en heeft vervolgens 14 dagen om het product terug te sturen.
   2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
   3. Wij zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat u melding heeft gemaakt dat u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht het volledige aankoopbedrag. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

    Let op! U dient het product retour te sturen naar ons kantooradres in Erichem. Het retourneren van het pakket gebeurd op eigen verantwoordelijkheid. U kunt er zelf voor kiezen met welke verzender u het pakket retourneert of dat u het pakket eigenhandig terugbrengt. Tijdens het retourneren draagt u als consument het risico voor vermissing of beschadiging. Wanneer het product reeds beschadigt is tijdens ontvangst klik dan hier

    De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

    

   Tijdens de bedenktijd heeft u als consument het recht om de zaak te beoordelen en te proberen zoals u dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Dat betekent in het algemeen dat hij het geleverde product ook zal mogen uitpakken zoals u dat in de winkel ook zou mogen.  

    

   Gebruik maken van uw herroepingsrecht

    

   Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan doet u dat door terugzending van het product binnen de bedenktijd (14 dagen) of door een verklaring gericht aan de verkoper te sturen binnen de bedenktijd (14 dagen). U kunt de retouren online aanmelden, dit kan in uw account. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren. Wij zullen zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat u melding heeft gemaakt dat u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht het volledige aankoopbedrag. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

    

   Let op! U dient het product retour te sturen naar ons kantooradres in Erichem. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

    

   Download retourformulier

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking