• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Infraroodverwarming

   Infraroodverwarming

   We zien steeds vaker dat elektrische verwarming wordt gebruikt in verschillende huishoudens. Ook niet gek aangezien dat een vrij duurzame keuze en men zich hier steeds meer bewust van is. Voor directe verwarming bieden wij bij 123InstallatieMaterialen infraroodverwarming aan. Wanneer u gebruik maakt van infraroodverwarming wordt de lucht opgewarmd met behulp van infraroodstraling. 

    

   Infraroodpanelen, hoe werkt dat?

   Het kan zijn dat u zich op dit moment aan het oriënteren bent op het gebied van infraroodverwarming. Voor het maken van de juiste keuze is het daarom belangrijk om te weten wat infraroodpanelen precies doen en wat het nut hiervan is. Infraroodpanelen stralen infrarood uit. Deze straling voelt erg aangenaam aan. Daarnaast zorgen infraroodpanelen ervoor dat alle objecten in de ruimte worden verwarmt. Deze verwarmde objecten stralen vervolgens ook weer warmte uit waardoor de ruimte geleidelijk wordt opgewarmd. 

   Infraroodpanelen hebben verschillende voordelen. Een daarvan is dat het een gezonde keuze is. Naast dat het uw woning verwarmt is de infraroodstraling gezond voor het lichaam. De straling zorgt ervoor dat de spieren en gewrichten ontspannen. Daarnaast hebben mensen et allergische klachten baat bij de aanschaf van infraroodpanelen. 

    

   Soorten infraroodpanelen

   Er zijn verschillende soorten infraroodpanelen. U heeft dus veel vrijheid bij het kiezen van infraroodpanelen in huis. De panelen kunnen zowel worden gebruikt voor bijverwarming als voor hoofdverwarming. Het type infrarood dat u gaat kiezen is afhankelijk van waar hoe u deze wilt gaan plaatsen.

    

   Infraroodpanelen kopen bij uw specialist

   Naast dat we advies geven over verwarming in huis hebben wij verschillende soorten infraroodpanelen. Bij 123InstallatieMaterialen hebben we een breed assortiment aan infraroodpanelen die in uw huis kunnen worden geplaatst. Heeft u vragen over infraroodpanelen? Neem dan gerust contact met ons op.

    

   Infraroodverwarming

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking