• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Airco

   Airco

   Bij 123InstallatieMaterialen bieden we verschillende soorten airco's aan. Denk daarbij aan single split airconditioning, multi split airconditioning en airco aansluitmateriaal. Airco's zijn een belangrijk onderdeel van uw huishouden. Het zorgt voor frisse lucht en meer comfort in uw woning. Een airconditioning bestaat uit twee delen, een aanbouwunit en een binnenunit. De aanbouwunit bevindt zich doorgaans buitenshuis, terwijl de binnenunit onder of in uw plafond is geïnstalleerd. Airco's worden gebruikt om de temperatuur binnenshuis te regelen. Zo kunt u het binnenklimaat naar wens aanpassen en is uw huis altijd lekker koel op warme dagen.

    

   Hoe werkt een airco?

   De airco is een apparaat waarmee de temperatuur in je huis geregeld kan worden. Normaal gesproken bevat het koudemiddel dat ervoor zorgt dat de lucht afkoelt via een condensor. Deze condensor maakt de lucht op het warmer gekregen terug af te koelen naar een voldoende temperatuur om de airco goed te laten werken.

    

   De airco is uitgerust met een ventilator die zorgt voor de luchtcirculatie door de ruimte. Vooral als de buitentemperatuur hoger is dan de binnentemperatuur kan dit erg prettig zijn, want het bied u een aangenamere temperatuur. Nog niet alle huishoudens zijn uitgerust met een airco. Toch zien we het steeds vaker in huishouden aangezien veel mensen een airco als comfortabel ervaren.

    

   Er zijn twee soorten aircosystemen, een werkend op gas en een elektrische variant. De gas variant gaat niet zo lang mee, maar heeft wel een vrij lage inbouwprijs. De elektrische variant is duurder bij aanschaf, maar werkt langer en daardoor kost hij je minder geld op de lange termijn.

    

   Een afgekoelde luchtstroming in je huis is een comfort om van te genieten. Dus voor veel mensen is het investeren in een aircosysteem zeker de moeite waard. Deze zorgt er namelijk voor dat je lekker koel de warme zomerdagen door kunt komen!

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking