• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Alu-pers leidingsystemen

   Alu-pers leidingsystemen

   De innovatie in de wereld van bouw en installatietechniek blijft niet stilstaan. Alu-pers leidingsystemen zijn de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbaar systeem. Ons duurzame en betrouwbare producten van Bonfix zijn ontworpen voor optimale prestaties in elke omgeving. De aluminium constructie zorgt ervoor dat het systeem bestand is tegen corrosie en roest, terwijl het ook gemakkelijk te installeren is.

    

   Wat zijn alu-pers leidingsystemen?

   Het alu-pers leidingsysteem bestaat uit leidingen die zijn samengesteld uit vijf lagen. In het midden van het systeem bevindt zich een kunststof drager, omringd door een lijmlaag, waarnaast zich een dunne laag aluminiumoxide bevindt. Deze oxidelaag beschermt de buis tegen zuurstofdiffusie, wat bevorderlijk is voor de duurzaamheid van het systeem. Het geheel wordt beschermd door een beschermende laag polyethyleen, die de buis bestand maakt tegen beschadiging.

    

   Bonfix is een gevestigde naam binnen deze industrie en heeft zijn plek verdiend in ons assortiment aan alu-pers leidingsystemen. Als toonaangevende speler levert Bonfix een breed scala aan producten en oplossingen voor verschillende installatiebehoeften.

    

   Voordelen van alu-pers leidingsystemen

   Er zijn verschillende voordelen van alu-pers leidingsystemen. Hieronder lichten we een aantal van deze voordelen toe.

    

   Duurzaamheid en levensduur

   Het vijflaags ontwerp van alu-pers buizen biedt duurzaamheid. De beschermlaag van polyethyleen is namelijk niet alleen bestand tegen mechanische schade, maar biedt tevens bescherming tegen corrosie en vuil. Hierdoor is het systeem onderhoudsarm en gaat het lang mee, wat resulteert in lagere totale kosten gedurende de levensduur van het systeem.

    

   Flexibiliteit en gebruiksgemak

   Een ander voordeel is de flexibiliteit van alu-pers leidingsystemen. Doordat ze lichter zijn en flexibeler dan traditionele materialen, zijn ze gemakkelijker te vervoeren en te installeren. Dit kan leiden tot lagere arbeidskosten en snellere installatietijden. De alu-pers fittingen zijn zelfs zo ontworpen dat ze eenvoudig te monteren zijn, zonder te hoeven lijmen, solderen of draad te snijden.

    

   Milieuvriendelijkheid

   De aluminiumoxide-laag voorkomt dat zuurstof het watersysteem binnendringt, wat de kans op corrosie van leidingen en systemen tot een minimum beperkt. Deze lange levensduur, in combinatie met het volledig recyclebare karakter van aluminium, maakt alu-pers een van de milieuvriendelijkste opties voor installatiesystemen.

    

   Hygiëne en veiligheid

   Het vijflaags ontwerp van alu-pers leidingsystemen minimaliseert het risico op bacteriegroei en de afgifte van microdeeltjes in het water, waardoor de hygiëne wordt verbeterd. Bovendien zijn alu-pers fittingen bestand tegen extreme temperaturen en druk, waardoor ze veilig zijn in gebruik en een uitstekende keuze zijn voor toepassingen waar veilig drinkwater een absolute must is.

    

   Innovatieve toepassingen in de praktijk

   De voordelen van alu-pers leidingsystemen zijn veelzijdig en hebben al tot enthousiaste toepassingen geleid in de praktijk. Deze systemen worden tegenwoordig niet alleen gebruikt voor watervoorzieningen, maar ook voor vloerverwarmingen, koelingssystemen en zelfs industriële toepassingen. Ze zijn compatibel met een reeks van leidingformaten en worden steeds vaker de eerste keuze voor installateurs die op zoek zijn naar kwaliteit en efficiëntie.

    

    

    close in boiler.         close in boiler

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking