• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Warmtepompboiler

   Op zoek naar een duurzame oplossing om uw tapwater te verwarmen? De warmtepompboiler is dan een duurzame keuze! Dit duurzame apparaat is een goed alternatief voor het sanitairwater van uw cv-ketel. Bij 123InstallatieMaterialen hebben wij een breed assortiment aan warmtepomp boilers. De warmtepompboilers van Stiebel Eltron kunnen meerdere tappunt... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   6 Producten

   Warmtepompboiler

   Op zoek naar een duurzame oplossing om uw tapwater te verwarmen? De warmtepompboiler is dan een duurzame keuze! Dit duurzame apparaat is een goed alternatief voor het sanitairwater van uw cv-ketel. Bij 123InstallatieMaterialen hebben wij een breed assortiment aan warmtepomp boilers. De warmtepompboilers van Stiebel Eltron kunnen meerdere tappunten op efficiënte wijze voorzien. Dankzij de compacte constructie heeft deze slechts weinig ruimte nodig. Wilt u een warmtepompboiler kopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

    

   Wat is een warmtepompboiler?

   Warmtepomp boilers werken vrijwel net zo als een warmtepomp. Om water naar een hogere temperatuur te brengen gebruikt dit warmtepompboiler warmte uit de lucht. Waar een ‘gewone warmtepomp’ water verwarmt voor de verwarming van uw woning en voor warm tapwater, verwarmt een warmtepompboiler alleen tapwater voor bijvoorbeeld de keuken en badkamer. Bij de installatie wordt er warmte onttrokken uit (ventilatie)lucht. De bestaande warmte wordt in een vrij technisch proces, waarin warmtewisselaars, koudemiddelen en een compressor de hoofdrol spelen, naar een hogere temperatuur gebracht. De opgewekte warmte gebruikt de warmtepompboiler vervolgens om het tapwater in het boilervat op de gewenste temperatuur te brengen.

   warmtepompboiler kopen

    

   Een warmtepompboiler kopen? Ontdek de subsidies

   Een warmtepompboiler kopen? Dan kunt u bij de aanschaf subsidie ontvangen. Hierbij geldt de regeling Investeringssusbsidie Duurzame Energie (ISDE). Dit met als reden om particulieren en bedrijven te stimuleren de stap richting duurzame energie te nemen. De hoogte van de subsidie of afhankelijk van het type warmtepompboiler dat u aanschaft. Meer informatie over de subsidie van een warmtepompboiler is beschikbaar op de website van RVO.

    

   Hoe een warmtepompboiler installeren?

   U gaat een warmtepompboiler kopen maar hebt nog geen idee hoe deze het beste kan worden aangesloten? Om u een handje op weg te helpen hebben we een aantal stappen voor u op een rijtje gezet. Door het volgen van deze stappen kunt u eenvoudig uw warmtepompboiler installeren.

   Stap 1: locatie bepalen

   Allereerst moet u de locatie bepalen waar de warmtepompboiler moet worden geïnstalleerd. Zoek een plek waar de boiler kan worden geïnstalleerd en waar voldoende ruimte is voor ventilatie. Het is van belang dat de locatie ook een geschikt elektriciteitspunt heeft.

   Stap 2: voorbereidingen treffen

   Zodra u de locatie heeft bepaald, is het tijd om de benodigde materialen en gereedschappen te verzamelen. Lees hiervoor de handleiding van de leverancier waarin de benodigde gereedschappen en andere materialen staan vermeld. Het is belangrijk om deze voorbereidingen grondig te treffen, zodat u alles binnen handbereik hebt op het moment dat u start met de installatie.

   Stap 3: installeren van de warmtepompboiler

   Nu kunt u daadwerkelijk beginnen met de installatie van de warmtepompboiler. Volg zorgvuldig de instructies van de fabrikant en zorg ervoor dat u alle nodige materialen gebruikt. Verder is het belangrijk om de elektriciteitsvoorziening uit te schakelen voordat u begint met de installatie. Op die manier te kunt u veilig te werk gaan.

   Stap 4: aansluiten van de warmtepompboiler

   Nu is het tijd om de warmtepompboiler op het elektriciteitsnet aan te sluiten. De meeste fabrikanten voorzien hierin stap-voor-stap instructies. Zorg ervoor dat u deze instructies nauwgezet opvolgt.

   Stap 5: controle van de installatie

   Zodra de installatie is voltooid, achten wij het verstandig om de warmtepompboiler te controleren om te garanderen dat deze correct is geïnstalleerd en veilig functioneert. Controleer de instructies van de fabrikant en voer de aanbevolen controles uit. Als er iets mis is, adviseren wij om dit te verhelpen voordat de warmtepompboiler in gebruik wordt genomen.

    

   Warmtepompboiler kopen bij 123InstallatieMaterialen

   Wilt u een u een boiler kopen? Bij 123InstallatieMaterialen bieden we een breed assortiment aan warmtepompboilers. Met de toepassingen van onze warmtepompboilers van STIEBEL ELTRON haalt u meer comfort in huis en zorgt u ervoor dat er op lange termijn kosten kunnen worden bespaart. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste warmtepompboiler? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van een warmtepompboiler.

    

    

   Veelgestelde vragen

   Welke warmtepompboiler moet ik kopen?

   Bij 123InstallatieMaterialen bieden we verschillende soorten warmtepompboilers aan. Zo hebben wij warmtepompboilers beschikbaar in 220 en 300, 221 en 331 of SOL. Afhankelijk van uw gebruik kiest u de boiler die bij u past. 

   Wat zijn de kosten?

   De kosten van een warmtepompboiler is afhankelijk van het type boiler waarvoor u kiest. Kiest u voor een 220 of 300? Dan kiest u voor een toepassing waarbij de lucht aangezogen vanuit opstellingsplaats. Kiest u voor een 221 of 301? Dan kiest u voor een toepassing waabij de liucht wordt aangezogen vanuit de de buitenlucht met behulp van de kanalen. Kiest u voor een SOL variant? Dan kiest u voor een toepassing waarbij een thermische zonne-installatie of een externe warmteopwekker (bijvoorbeeld een cv-ketel) kan worden geïnstalleerd.

   Heb ik garantie op mijn staande boiler?

   Ja. Bij 123InstallatieMaterialen geven wij een garantie van twee jaar. Wij willen de u uiteraard zo lang mogelijk kunt genieten van het nut van een warmtepompboiler. 

   Zijn er bepaalde omgevingsvereisten waar ik rekening mee moet houden bij de installatie van een warmtepompboiler?

   Bij de installatie van een warmtepompboiler zijn er enkele omgevingsvereisten waarmee rekening moet worden gehouden. Deze kunnen variëren afhankelijk van het specifieke merk en model van de warmtepompboiler. Enkele algemene omgevingsvereisten zijn bijvoorbeeld plaatsing, luchtkwaliteit, geluidsniveau en elektrische aansluitingen.

   Wat is de levensduur van een warmtepompboiler?

   De levensduur van een warmtepompboiler kan variëren, maar over het algemeen heeft een warmtepompboiler een levensduur van ongeveer 10 tot 25 jaar, afhankelijk van het merk, model en onderhoud. 

   Welk formaat warmtepompboiler heb ik nodig voor mijn huishouden?

   Om het juiste formaat warmtepompboiler te bepalen voor uw huishouden, moet u rekening houden met verschillende factoren. Denk daarbij aan het aantal personen in het huishouden, de behoefte aan warm water en het verbruikspatroon. Over het algemeen wordt er vaak een richtlijn gebruikt waarbij per persoon ongeveer 50 liter warm water per dag nodig is.

    

   warmtepompboiler kopen           warmtepompboiler kopen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking