• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Betekenis: zandcement

   Zandcement is een mengsel dat veel wordt gebruikt in de bouwsector. Het is samengesteld uit zand, cement en water, waardoor het een sterk en duurzaam product is. Zandcement wordt vaak gebruikt als ondergrond voor vloeren en tegels, omdat het een goede basis creëert voor de betegeling. Vervolgens kan hier dan elektrische vloerverwarming worden gelegd op de dekvloer. In de bouw wordt zandcement ook wel eens gebruikt om gipsplaten vast te zetten op muren en plafonds. Door het gebruik van zandcement wordt de hechting tussen de plaat en de muur of het plafond versterkt en wordt de kans op scheuren verminderd.

    

   Het voordeel van zandcement is dat het gemakkelijk te werken en te verwerken is. Het mengsel kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van een bepaald project. Dit maakt zandcement erg veelzijdig, toegankelijk en geschikt is voor verschillende soorten projecten.

    

   Hoewel zandcement vele voordelen heeft, zijn er ook enkele nadelen. Voor sommige projecten kan zandcement namleijk te sterk zijn wat kan leiden tot beschadigingen aan de ondergrond. Dit kan tot problemen leiden als er later aanpassingen of renovaties worden gedaan. Daarnaast kan zandcement ook een milieu-impact hebben. Het gebruik van cement in de bouwsector is een belangrijke oorzaak van de uitstoot van broeikasgassen. Als u op zoek bent naar een meer milieuvriendelijke optie, zijn er alternatieven om te overwegen, zoals kalkcement.

    

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »