• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Betekenis: single-split airco

   Single split airconditioningsystemen zijn ontworpen om de temperatuur in één kamer of ruimte te regelen. Ze bestaan uit twee hoofdonderdelen, de binnenunit en de buitenunit. De binnenunit wordt geïnstalleerd in de ruimte die u wilt koelen, terwijl de buitenunit zich buiten het gebouw bevindt. Deze units zijn verbonden door leidingen en een elektrische kabel die door een klein gat in de muur lopen. Een single split airco kopen is een populaire optie vanwege zijn betaalbaarheid, eenvoudige installatie en energie-efficiëntie.

    

   De binnenunit van een single split airconditioning systeem bestaat uit een koelspiraal, een ventilator en een luchtfilter. De koelspiraal absorbeert de warme lucht in de kamer en koelt deze af via een koelmiddel dat tussen de binnen- en buitenunit circuleert. Na afkoeling blaast de ventilator de lucht terug de ruimte in. De luchtfilter verwijdert onzuiverheden uit de lucht alvorens deze terug te laten circuleren.

    

   Single split airconditioning units zijn er in verschillende maten en koelvermogens om tegemoet te komen aan verschillende kamergroottes en koelbehoeften. Het is essentieel om de juiste maat unit voor uw ruimte te kiezen voor maximale efficiëntie en energiebesparing. Een te kleine airconditioning unit zal harder werken dan nodig, wat leidt tot een hogere energierekening, terwijl een te grote unit vaak aan en uit zal gaan, wat ook leidt tot een hogere energierekening.

    

   Single split airconditioning systemen hebben verschillende typen binnenunits die passen bij verschillende stijlen en smaken. De meest voorkomende types zijn wandunits, plafondunits en staande units. Units voor wandmontage zijn het populairste type vanwege hun strakke ontwerp en eenvoudige installatie. Plafondunits zijn geschikt voor ruimtes met hoge plafonds, terwijl staande units perfect zijn voor ruimtes met beperkte wandruimte.

    

    

    

    

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking