• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Kranen

   Kranen

   Kranen zijn een belangrijk onderdeel van elke sanitaire installatie. Ze worden gebruikt om water te regelen en te leveren voor huishoudelijke taken zoals handen wassen, tandenpoetsen, douchen, en nog veel meer. Er zijn verschillende soorten kranen beschikbaar voor verschillende toepassingen, inclusief wastafelkranen, douchekranen, keukenkranen en badkranen.

    

   Wastafelkranen

   Wastafelkranen zijn speciaal ontworpen voor gebruik bij wastafels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen, van eenvoudige enkele hendelkranen tot meer complexe modellen met meerdere handgrepen en uittrekbare sproeiers. Wastafelkranen kunnen worden gemonteerd op de wastafel zelf of op de muur erboven, afhankelijk van de stijl en de beschikbare ruimte.

    

   Douchekranen

   Douchekranen worden gebruikt om de watertoevoer naar de douche te regelen. Ze kunnen worden bediend met een enkele hendel of met aparte hendels voor warm en koud water. Douchekranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zoals chroom, nikkel, messing en meer. Sommige douchekranen hebben extra functies, zoals thermostatische regeling en waterbesparingstechnologie.

    

   Keukenkranen

   Keukenkranen worden gebruikt voor het regelen van de watertoevoer naar de gootsteen in de keuken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en ontwerpen, van eenvoudige enkele hendelkranen tot modellen met meerdere handgrepen en uittrekbare sproeiers. Keukenkranen kunnen worden gemonteerd op de gootsteen zelf of op de muur erboven, afhankelijk van de stijl en de beschikbare ruimte.

    

   Badkranen

   Badkranen worden gebruikt voor het vullen van het bad en het regelen van de watertoevoer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, van eenvoudige enkele hendelkranen tot meer complexe modellen met meerdere handgrepen en uittrekbare sproeiers. Badkranen kunnen worden gemonteerd op de badrand, op de muur erboven of op de vloer, afhankelijk van de stijl en de beschikbare ruimte.

    

   Installatiematerialen

   Naast de kranen zelf bieden wij ook een breed assortiment aan installatiematerialen om de installatie van de kraan zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij kunt u denken aan aansluitslangen, verloopstukken en kraanrozetten.

    

   Advies en ondersteuning

   Heeft u vragen over de aankoop of installatie van een kraan? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking