• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Vorstvrijlint

   In veel situaties worden buitenkranen en leidingen in de winter afgesloten om bevriezing en schade te voorkomen. MAGNUM biedt een veel eenvoudiger oplossing: met MAGNUM Ideal vorstvrijlint behoren be... Toon meer

   Merken

   Prijs

   -
   1 Product
   MAGNUM Ideal Vorstvrijlint

   MAGNUM Ideal Vorstvrijlint

   Het MAGNUM Ideal-vorstvrij lint is speciaal ontw...

   Deliverytime

   Op voorraad
   € 35,95
     Bekijken

     Vorstvrijlint

     In veel situaties worden buitenkranen en leidingen in de winter afgesloten om bevriezing en schade te voorkomen. MAGNUM biedt een veel eenvoudiger oplossing: met MAGNUM Ideal vorstvrijlint behoren bevroren en gesprongen waterleidingen definitief tot de verleden tijd! Het MAGNUM Ideal leveringsprogramma is speciaal ontworpen om (water-) leidingen, kranen, afvoerpijpen e.d. vorstvrij te houden. 

     Voorkomen van bevriezing

     Bevriezingsproblemen kunnen op eenvoudige wijze worden voorkomen door een vorstvrijlint, stekkerklaar en met automatische thermostaat, langs de leiding te installeren. Daarna, voorzien van leidingisolatie, biedt deze toepassing niet alleen veiligheid, maar worden ook extra en onnodige kosten door waterschade voorkomen. Bij installatie op kunststof leidingwerk dient deze eerst volledig te worden omwikkeld met aluminium tape voordat de kabel kan worden aangebracht.

      

     Eenvoudige installatie

     MAGNUM Ideal Vorstvrijlint is stekkerklaar (voorzien van een 2 meter lang aansluitsnoer met geaarde stekker) en voorzien van temperatuurregeling middels bi-metaal. MAGNUM Ideal vorstvrijlinten zijn verkrijgbaar in lengtes van 1 t/m 48 meter. Het lint wordt ingeschakeld bij een temperatuur lager dan +5°C en schakelt automatisch uit indien de temperatuur van de leiding hoger wordt dan +13°C.  

      

     Het verwarmingslint mag nooit rechtstreeks op een PVC leiding worden geplaatst, eerst dient de PVC leiding te worden voorzien van aluminiumtape voor een goede warmtegeleiding.

      

     Veelgestelde vragen omtrent vorstvrijlint

     Wat zijn de voordelen van vorstvrijlint?

     Vorstvrijlint is de ideale oplossing voor in de winter. Vorstvrijlint zorgt er namelijk voor dat de leidingen niet springen. Daarnaast heeft u geen gedoe met uw buitenkraan wanneer u hier vorstvrijlint omheen wikkelt. Verder kunt u de bomen en planten goed houden. 

      

     Hoe werkt vorstvrijlint?

     Het vorstvrijlint is een dunne kabel die op het elektriciteitsnet kan worden aangesloten. Deze dunne kabel zorgt ervoor dat de temperatuur niet onder het vriespunt komt. Het lint is voorzien van een automatische thermostaat.

      

     Wat is de garantietermijn?

     De garantietermijn van het vorstvrijlint is 2 jaar. Mocht het vorstvrijlint binnen deze 2 jaar niet meer werken, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

      

     Vorstvrijlint

     Vergelijk 0

     Voeg nog een product toe (max. 5)

     Start vergelijking