• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Vloerverwarmingsets

   Vloerverwarmingsets

   Op zoek naar een vloerverwarmingset? Bij 123InstallatieMaterialen bieden we verschillende soorten vloerverwarming sets aan. Een vloerverwarming set bestaat uit alle benodigde materialen om een vloerverwarmingssysteem aan te leggen. Met de MAGNUM vloerverwarming set krijg je een warm huis. Onze set is compleet en voorzien van alles wat je nodig hebt om de perfecte vloerverwarming te installeren. Zo krijgt u alles wat u nodig heeft, van het materiaal om de vloer te isoleren tot het materiaal waarmee u de leiding kunt aanbrengen. Met onze set heeft u alles wat u nodig heeft om de perfecte vloerverwarming te installeren.

   vloerverwarmingset kopen

    

   Voordelen van een vloerverwarmingset kopen

   Een vloerverwarmingset biedt veel voordelen. De set zorgt voor een aangename temperatuur in uw huis, zonder dat u genoodzaakt bent om extra verwarming aan te schaffen. Met onze vloerverwarming set heeft u alles wat u nodig heeft om een perfecte vloerverwarming te installeren. 

    

   Complete vloerverwarmingsets

   Onze complete vloerverwarming sets bevatten alle materialen die je nodig hebt voor het aanleggen van een vloerverwarmingssysteem. Dit zijn inclusief de vloerverwarming verdeler, vloerverwarmingsbuizen, koppelingen en alle andere benodigde onderdelen. In ons assortiment hebben wij complete vloerverwarming sets voor zowel kleine als grote ruimtes. Deze sets zijn ideaal voor doe-het-zelvers die zelf hun vloerverwarmingssysteem willen aanleggen.

    

   Onze vloerverwarming set is voordelig en zeer betaalbaar. U krijgt bij ons een complete set met alles wat u nodig heeft voor een perfecte vloerverwarming. Bovendien krijg je bij ons een garantie op alle producten en kunt u rekenen op onze uitstekende service. Kies voor onze voordelige vloerverwarming set en geniet van een aangename temperatuur in huis.

    

   Vloerverwarmingsbuizen en koppelingen

   Naast complete sets en vloerverwarmingsverdelers bieden wij ook vloerverwarmingsbuizen en koppelingen aan. Onze vloerverwarmingsbuizen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes en zijn geschikt voor zowel natte als droge vloerverwarmingssystemen. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan koppelingen, zodat u altijd de juiste koppelingen kunt vinden voor uw vloerverwarmingssysteem.

    

   Gratis legplan

   Bij aankoop van één van onze complete vloerverwarmingsets krijgt u een gratis legplan dat u helpt bij het plannen van uw vloerverwarming systeem. Met dit legplan kunt u gemakkelijk uw vloerverwarmingset installeren en ervoor zorgen dat het goed is aangelegd voor optimale prestaties. Dit legplan is een waardevol hulpmiddel om ervoor te zorgen dat uw vloerverwarming systeem correct wordt geïnstalleerd en efficiënt werkt.

    

   Service en garantie

   Wij zijn gespecialiseerd in vloerverwarming en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste vloerverwarming set voor uw situatie. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide garantie op al onze producten, zodat je zeker weet dat je een kwalitatief hoogwaardig product in huis haalt.

    

   Wilt u meer weten over onze vloerverwarming sets of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste set? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze!

    

   Veelgestelde vragen omtrent vloerverwarmingset

   Wat kost een vloerverwarmingset?

   De prijs van een vloerverwarmingset hangt af van de omvang van de ruimte waarin u het wilt installeren. Hoe groter de ruimte, hoe hoger de kosten zullen zijn. Het is belangrijk om te weten hoeveel m² de kamer heeft waarin u de vloerverwarming wilt installeren. Dit zal helpen bij het berekenen van de benodigde materialen en het bepalen van de prijs.

    

   Kiezen voor draadstaal of een noppenplaat?

   Draadstaal is een veelgebruikte optie bij vloerverwarming. Het is flexibel en makkelijk te installeren. Het draadstaal heeft een hoge warmtegeleiding, wat betekent dat de warmte snel en effectief verspreid wordt. Daarnaast is het ook nog eens relatief goedkoop. Een nadeel van draadstaal is dat het kan gaan knikken, wat kan leiden tot scheuren in de vloer. Dit risico kun je wel verminderen door gebruik te maken van een wapeningsnet.

    

   Een noppenplaat is eigenlijk een lichte variant van draadstaal. Het is gemakkelijk te installeren en heeft ook een hoge warmtegeleiding. Het grote voordeel van noppenplaat is dat het een goede geluids- en warmte-isolatie biedt. Daarnaast is het ook nog eens stabieler dan draadstaal, waardoor je minder snel last hebt van scheuren in de vloer.

    

   Kan ik zelf de vloerverwarming leggen met mijn vloerverwarmingset?

   Het antwoord op deze vraag is ja, je kunt zelf de vloerverwarming leggen. Het is echter belangrijk om te weten dat het leggen van vloerverwarming een klus is die kennis en ervaring vereist. Als je nog nooit eerder vloerverwarming hebt gelegd is het aan te raden om goed onderzoek te doen voordat je eraan begint. Een legplan kan helpen bij het zelf leggen van vloerverwarming.

    

   Is een vloerverwarmingset geschikt voor alle soorten vloeren?

   Nee, een vloerverwarmingset is niet geschikt voor alle soorten vloeren. Het is belangrijk om te controleren of de vloer geschikt is voor vloerverwarming voordat u een vloerverwarmingset installeert. Sommige vloeren, zoals bepaalde houtsoorten of tapijt, kunnen gevoelig zijn voor warmte en beschadigd raken door de hitte van de vloerverwarming. Het wordt aanbevolen om advies vragen bij een van onze deskundigen. Neem gerust contact met ons op voor vragen.

    

   Hoe lang gaat een vloerverwarmingset gemiddeld mee?

   Een vloerverwarmingset kan gemiddeld tussen de 20 en 30 jaar meegaan. Dit kan echter variëren afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het systeem, het gebruik en onderhoud ervan. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en eventuele problemen tijdig op te lossen om de levensduur van de vloerverwarmingset te verlengen.

    

   Kan ik een vloerverwarmingset combineren met andere verwarmingssystemen, zoals radiatoren?

   Ja, het is mogelijk om een vloerverwarmingset te combineren met andere verwarmingssystemen, zoals radiatoren. Dit wordt vaak gedaan om een meer flexibele en efficiënte verwarmingsoplossing te creëren. Bijvoorbeeld, vloerverwarming kan worden gebruikt als de hoofdverwarming in een ruimte, terwijl radiatoren kunnen worden gebruikt als bijverwarming op bepaalde momenten of in andere delen van het huis. Het is wel belangrijk dat het systeem correct wordt geïnstalleerd en dat de verschillende verwarmingssystemen goed op elkaar zijn afgestemd.

    

    vloerverwarmingset            vloerverwarmingset

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking