• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   VTE

   Verwarmings Techniek Ede is gespecialiseerd in complete vloerverwarming, leidingsystemen en koelingssystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan HVAC-systemen en -producten, waaronder VTE composiet verdelers, staalverdelers, stadsverwarming verdelers, VTE PE-RT buizen, VTE MLB buizen, draadstaalmatten, tackerplaten, droogbouwsystem... Toon meer

   Merken

   Aansluiting

   Geschikt voor

   Prijs

   -
   3 Producten

   VTE

   Verwarmings Techniek Ede is gespecialiseerd in complete vloerverwarming, leidingsystemen en koelingssystemen. Het bedrijf biedt een breed scala aan HVAC-systemen en -producten, waaronder VTE composiet verdelers, staalverdelers, stadsverwarming verdelers, VTE PE-RT buizen, VTE MLB buizen, draadstaalmatten, tackerplaten, droogbouwsystemen, reflectiefoam, randisolatie en meer. 

    

   Naast het complete HVAC-assortiment schuilt onze meerwaarde in uitgebreide service en eigen engineering. VTE is een snelgroeiende, innovatieve en internationale organisatie die aanvoelt als een familiebedrijf. Uitstekende service, een no nonsense beleid en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Dat zijn de kernpunten. 

    

   Verdelers

   VTE biedt een breed assortiment vloerverwarmingverdelers van hoge kwaliteit. Ze hebben verschillende soorten verdelers, waaronder LTV-verdelers, SLIM-verdelers en In-line verdelers. Deze verdelers zorgen ervoor dat warm water vanuit de cv-ketel naar de pomp in de vloerverwarmingsinstallatie wordt gestuurd.

    

   De VTE vloerverwarming verdeler is ontworpen om efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden. De verdeler is geschikt voor zowel hoofdverwarming als bijverwarming en kunnen ook worden gebruikt voor koeling. Deze verdelers zijn modulair en gemaakt van hoogwaardige materialen zoals composiet en kunststof. Ze zijn afgeperst op 7 bar en vervaardigd volgens hoge normen.

    

   Een voorbeeld van een VTE verdeler is de VTE In-line vloerverwarmingverdeler met flowmeters. Deze verdeler is compatibel met cv-ketels en is uitgerust met flowmeters en een pomp. Het biedt nauwkeurige controle en instelling van de temperatuur. Een ander voorbeeld is de VTE Slim vloerverwarmingverdeler, die speciaal is ontworpen voor stadsverwarmingssystemen en is uitgerust met thermostaatknoppen voor gebruiksgemak.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking