• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Hamza Oguz - Zaterdag 25 Juni 2023

   Welke vloerverwarming is het meest geschikt voor een toilet?

   Vloerverwarming is tegenwoordig een geschikte manier om een ​​comfortabele leefomgeving te creëren in verschillende ruitmes in huis. Dit geldt ook voor een toiletruimte. Er zijn enkele factoren die u in overweging moet nemen bij het kiezen van het type vloerverwarming voor uw toilet. Het is tenslotte een zeer kleine ruimte waar u normaal gesproken niet veel tijd doorbrengt. Maar als u overweegt om vloerverwarming in uw toilet te installeren, lees dan verder om meer te weten te komen over de verschillende soorten vloerverwarming en welke het meest geschikt is voor uw situatie.

   Elektrische vloerverwarming

   Als je een type vloerverwarming moet noem dat goed past bij een toilet, is het wel elektrische vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming is de meest populaire en gebruiksvriendelijke manier om uw toilet te verwarmen. Dit type vloerverwarming is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met individuele vloerverwarming thermostaten. In tegenstelling tot water- of hydraulische vloerverwarming, hoeft u geen extra ruimte te creëren voor een ingewikkeld leidingnetwerk. Het enige wat u nodig heeft, zijn een paar elektrische draden onder uw vloer die aangestuurd kunnen worden via uw vloerverwarming thermostaat.

    

   Watergedragen vloerverwarming

   Watergedragen vloerverwarming werkt op een soortgelijke manier als elektrische vloerverwarming, maar lijkt qua installatie meer op traditionele radiatoren. Moet dit type vloerverwarming systeem is het nodig dat u een pomp en een ketel installeert om warm water door de vloerverwarmingsbuizen te voeren. Als u kiest voor watergedragen vloerverwarming in uw toilet, moet u er wel voor zorgen dat u voldoende ruimte hebt om de vloerverwarmingsbuizen weg te werken. Dit kan veel extra tijd en geld kosten.

    

   Infrarood vloerverwarming

   Infrarood vloerverwarming is een nieuwere technologie in de wereld van vloerverwarming. Met infrarood vloerverwarming wordt uw hele toiletverdieping gelijkmatig verwarmd door middel van infraroodstralen. Deze stralen zijn onzichtbaar voor het oog, maar zorgen wel voor een aangename verwarming in uw ruimte. Daarnaast is infrarood vloerverwarming energiezuiniger dan andere methoden en is het gemakkelijk te bedienen. Het enige nadeel is dat deze methode wat duurder is in vergelijking met andere vloerverwarmingmethoden.

    

   Geothermische vloerverwarming

   Als we het hebben over duurzame verwarmingstechnologie, dan is geothermische vloerverwarming een goede optie. Bij dit type vloerverwarming wordt warmte verzameld uit de aarde, waardoor u kosten bespaart en tegelijkertijd het milieu ontziet. Dit soort vloerverwarming is ideaal voor grotere toiletten en is perfect voor diegenen die het belangrijk vinden om zoveel mogelijk stroom te besparen.

    

   Hybride vloerverwarming

   Hybride vloerverwarming is een type vloerverwarming waarbij zowel elektrische als watergedragen verwarmingsmethoden worden gebruikt. Dit type vloerverwarming is een geweldige keuze voor degenen die het beste van beide werelden willen. Hiermee kunt u het gebruiksgemak van elektrische vloerverwarming combineren met de energie efficiënte methoden van watergedragen vloerverwarming.

    

   Welke vloerverwarming past bij uw toilet?

   Het kiezen van de juiste vloerverwarming voor uw toilet hangt af van verschillende factoren. Het belangrijkste is dat u kiest wat voor u het meest praktisch en waardevol is op lange termijn. Als u nog steeds twijfelt over welke vloerverwarming te kiezen, vraag dan advies aan een professional en zorg ervoor dat u uw huiswerk doet voordat u een definitieve beslissing neemt. Onthoud dat vloerverwarming niet alleen luxe is, maar ook een efficiënte manier kan zijn om de kosten van uw stroomrekening te verlagen. 

    

   Uw vloerverwarmingsspecialist

   Bij 123InstallatieMaterialen bieden wij een compleet aanbod voor het leggen van vloerverwarming. Naast dat we allerlei verschillende soorten materialen aanbieden, kunt u ook voor een complete vloerverwarming set bij ons terecht. Wij beschikken over MAGNUM vloerverwarming voor een kwalitatieve vloerverwarming in huis. Zo zorgen we ervoor dat u op lange termijn kunt genieten van een comfortabel leefklimaat. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

    

   Vloerverwarming offerte

   • Peter Hoogeveen

    Geplaatst op woensdag 9 augustus 2023 11:24

    Dag, ik wil graag vloerverwarming in mijn toilet aanleggen. Het oppervlakte is 80 x 130 cm. Is een Magnum Heat mat daarop aan te passen? Verneem het graag. Dank alvast.

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking