• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Zondag 19 December 2023

   Alles wat u moet weten over de elektrische vloerverwarming thermostaat van MAGNUM

   Wanneer het gaat om het installeren van vloerverwarming, is de thermostaat een van de belangrijkste onderdelen die u nodig heeft. Het helpt u namelijk om de temperatuur in huis te regelen, zodat u altijd in comfortabele omstandigheden leeft. Met de verschillende thermostaten op de markt, kan het soms moeilijk zijn om er een te kiezen die geschikt is voor uw verwarmingssysteem. MAGNUM is een bekende fabrikant van vloerverwarmingsproducten, waaronder ook de thermostaat. In dit artikel zullen we meer vertellen over de elektrische vloerverwarming thermostaat van MAGNUM. We zullen de belangrijkste aspecten van deze thermostaat bespreken en hoe deze zich verhoudt tot andere thermostaten op de markt.

    

   Design en kenmerken

   De MAGNUM elektrische vloerverwarming thermostaat is ontworpen met het oog op eenvoud, elegantie en gebruikersgemak. De thermostaat heeft een duidelijk scherm en een strakke witte afwerking, wat het perfect maakt voor moderne interieurs. Het heeft daarnaast een aantal handige functies, zoals een programmeerbare timer en een nachtverlaging functie. Met de programmeerbare timer kunt u aangeven wanneer de vloerverwarming moet worden in- en uitgeschakeld, terwijl de nachtverlaging functie de temperatuur automatisch verlaagt als u gaat slapen.

    

    

   Installatie en gebruik

   Een van de grootste voordelen van de MAGNUM elektrische vloerverwarming thermostaat is dat het zeer eenvoudig te installeren is. Het kan eenvoudig worden gemonteerd op de muur, en er zijn geen extra installatiekosten nodig. Bovendien is het gebruik van de thermostaat ook vrij eenvoudig. Het heeft een eenvoudige interface met grote knoppen, dus het is vrij gemakkelijk te gebruiken. Het is mogelijk om de gewenste temperatuur in te stellen door op de knoppen omhoog en omlaag te drukken. Verder kunt u de timer ook programmeren naar eigen wens.

    

   Compatibiliteit

   Een van de belangrijkste aspecten van een thermostaat is dat het compatibel moet zijn met uw vloerverwarmingsysteem. De MAGNUM elektrische vloerverwarming thermostaat is compatibel met verschillende soorten elektrische vloerverwarming, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de compatibiliteit. Het kan in uw situatie gaan om het vervangen van een thermostaat of een nieuw installatieproject waarbij u een nieuwe thermostaat nodig heeft.

    

   Prijs en garantie

   Wat betreft de prijs van de MAGNUM elektrische vloerverwarming thermostaat, is deze betaalbaar in vergelijking met andere thermostaten op de markt. U kunt het product voor een redelijke prijs aanschaffen met garantie van MAGNUM, wat een extra gemoedsrust kan geven. Als er binnen 2 jaar na aankoop een defect optreedt, krijgt u een gratis reparatie of een nieuw apparaat.

    

   Comfort met de thermostaat

   De MAGNUM vloerverwarming heeft een elektrische vloerverwarming thermostaat een geschikte keuze voor verschillende type huishoudens. Het heeft een fris, modern ontwerp, is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en is compatibel met elk type vloerverwarmingsinstallatie. Bovendien is het zeer betaalbaar, wat een bijkomend voordeel is. Door de programmeerbare timer, nachtverlaging functie en grote en gemakkelijk te gebruiken knoppen zal het je huis altijd op de perfecte temperatuur houden, wanneer u maar wilt. Dus, aarzel niet langer en beslis over de aanschaf van een thermostaat van MAGNUM om maximaal te genieten van de voordelen van vloerverwarming.

    

   Specialist in vloerverwarming

   123InstallatieMaterialen is dé specialist in vloerverwarming vanwege de expertise, hoogwaardige materialen en uitgebreide assortiment. Met onze jarenlange ervaring bieden we huishoudens betrouwbare producten en deskundig advies voor een succesvolle installatie. U kunt bij ons terecht voor verschillende producten voor uw vloerverwarmingsysteem. Denk daarbij aan vloerverwarmingsbuizen, een vloerverwarming verdeler of een complete vloerverwarming set. Bij ons bent u in één keer klaar voor een aangename warmte in huis. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies. 

    

   Vloerverwarming offerte

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking