• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Woensdag 19 Maart 2023

   Wat u moet weten over Magnum vloerverwarmingssystemen

   Als u in de markt bent voor een nieuw verwarmingssysteem voor in huis, heeft u misschien al eerder gehoord over Magnum vloerverwarming. Dit is een type vloerverwarming dat steeds populairder wordt door de efficiëntie en installatiegemak. Maar hoe werkt het? Laten we eens kijken naar wat Magnum vloerverwarming precies is en waarom het een populair vloerverwarmingssysteem is. 


   Wat is Magnum vloerverwarming?

   Magnum vloerverwarming is een type vloerverwarmingssysteem dat warm water gebruikt, maar ook beschikt over materialen voor elektrische vloerverwarming. Vloerverwarming werkt door het overbrengen van warmte via de vloer zelf, in plaats van via ventilatieopeningen of radiatoren zoals traditionele verwarmingssystemen. Dit maakt het efficiënter en comfortabeler omdat de warmte gelijkmatig door de kamer wordt verspreid in plaats van geconcentreerd in één gebied. Het warme water wordt gecirculeerd door vloerverwarmingsbuizen die onder uw vloer zijn geïnstalleerd, waardoor uw vloeren warm en gezellig blijven, zelfs tijdens de koude wintermaanden.

    

   Voordelen van Magnum vloerverwarming

   Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Magnum vloerverwarming in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Ten eerste is het veel efficiënter omdat het warme water snel opwarmt, zodat u niet hoeft te wachten tot de luchttemperatuur is gestegen voordat u zich comfortabel voelt. Ten tweede kan het snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder bestaande vloeren open te breken of grote renovaties uit te voeren. Ten slotte kan het u geld besparen op energiekosten, omdat er geen extra energiebronnen zoals gas of elektriciteit nodig zijn om te werken.

    

   Magnum biedt verschillende soorten vloerverwarming, van elektrische systemen tot watergedragen systemen. Hier zijn enkele unieke voordelen:

    

   • Innovatief: Magnum systemen zijn ontworpen met de laatste technologieën.
   • Veilig en Betrouwbaar: kwaliteit en veiligheid staan voorop, wat zorgt voor een betrouwbare warmtevoorziening.
   • Gemakkelijk te installeren: voor de installatiesector is het gemak van installatie een groot voordeel. Tijd is geld, en eenvoudig te installeren systemen besparen beide.
   • Duurzaam: de systemen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, zowel in energieverbruik als in levensduur.

    

   Keuze in systemen

   Een Magnum vloerverwarmingssysteem is beschikbaar in verschillende varianten. Deze zijn:

    

   • Magnum Mat: Een elektrisch systeem dat ideaal is voor renovatieprojecten.
   • Magnum Cable: Voor als u wilt dat de verwarming past bij de vorm van de ruimte.
   • Magnum Foil: Speciaal ontworpen voor onder zwevende vloeren zoals laminaat en hout.
   • Magnum Standard: Het watergedragen systeem, ideaal voor nieuwbouw of wanneer de vloer opnieuw wordt gestort.

    

   Installatie en onderhoud

   Magnum systemen zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd met zo min mogelijk overlast. De meegeleverde installatiehandleiding zorgt dat de klus ook voor de doe-het-zelvers onder ons, goed te doen is. Onderhoud is minimaal, wat deze systemen een ideale keuze maakt voor vrijwel elk huis of project.

    

   Installatieproces

   Het installeren van Magnum vloerverwarming is niet ingewikkeld, maar moet toch goed gebeuren om optimale prestaties te garanderen en mogelijke problemen in de toekomst te vermijden. Eerst moet een installateur de grootte van uw kamer opmeten en berekenen hoeveel leidingen er onder uw vloeren moeten worden gelegd. Vervolgens worden de leidingen onder de vloer geïnstalleerd en aangesloten op de boiler die het warme water levert. Als alles correct is aangesloten en getest, is uw magnum vloerverwarmingssysteem klaar voor gebruik!

    

   Kiezen voor Magnum vloerverwarming?

   Magnum vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis warm te houden tijdens koude wintermaanden en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Het is een eenvoudig te installeren oplossing die geen grote renovaties of extra energiebronnen zoals gas of elektriciteit vereist. Alles wat u nodig heeft is warm water! Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw huis dit winterseizoen te verwarmen, overweeg dan vandaag nog te investeren in Magnum vloerverwarming.

    

   Vloerverwarming offerte

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking