• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Woensdag 25 Maart 2023

   Wat u moet weten over Magnum vloerverwarmingssystemen

   Als u in de markt bent voor een nieuw verwarmingssysteem voor in huis, heeft u misschien al eerder gehoord over Magnum vloerverwarming. Dit is een type vloerverwarming dat steeds populairder wordt door de efficiëntie en installatiegemak. Maar hoe werkt het? Laten we eens kijken naar wat Magnum vloerverwarming precies is en waarom het een populair vloerverwarmingssysteem is. 


   Wat is Magnum vloerverwarming?

   Magnum vloerverwarming is een type vloerverwarmingssysteem dat warm water gebruikt in plaats van lucht of elektriciteit als warmtebron. Vloerverwarming werkt door het overbrengen van warmte via de vloer zelf, in plaats van via ventilatieopeningen of radiatoren zoals traditionele verwarmingssystemen. Dit maakt het efficiënter en comfortabeler omdat de warmte gelijkmatig door de kamer wordt verspreid in plaats van geconcentreerd in één gebied. Het warme water wordt gecirculeerd door buizen die onder uw vloer zijn geïnstalleerd, waardoor uw vloeren warm en gezellig blijven, zelfs tijdens de koude wintermaanden.

    

   Voordelen van Magnum vloerverwarming

   Er zijn veel voordelen aan het gebruik van Magnum vloerverwarming in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen. Ten eerste is het veel efficiënter omdat het warme water snel opwarmt, zodat u niet hoeft te wachten tot de luchttemperatuur is gestegen voordat u zich comfortabel voelt. Ten tweede kan het snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder bestaande vloeren open te breken of grote renovaties uit te voeren. Ten slotte kan het u geld besparen op energiekosten, omdat er geen extra energiebronnen zoals gas of elektriciteit nodig zijn om te werken.

    

   Installatieproces

   Het installeren van Magnum vloerverwarming is niet ingewikkeld, maar moet toch goed gebeuren om optimale prestaties te garanderen en mogelijke problemen in de toekomst te vermijden. Eerst moet een installateur de grootte van uw kamer opmeten en berekenen hoeveel leidingen er onder uw vloeren moeten worden gelegd. Vervolgens worden de leidingen onder de vloer geïnstalleerd en aangesloten op de boiler die het warme water levert. Als alles correct is aangesloten en getest, is uw magnum vloerverwarmingssysteem klaar voor gebruik!

    

   Kiezen voor Magnum vloerverwarming?

   Magnum vloerverwarming is een geweldige manier om uw huis warm te houden tijdens koude wintermaanden en tegelijkertijd te besparen op energiekosten. Het is een eenvoudig te installeren oplossing die geen grote renovaties of extra energiebronnen zoals gas of elektriciteit vereist. Alles wat u nodig heeft is warm water! Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw huis dit winterseizoen te verwarmen, overweeg dan vandaag nog te investeren in Magnum vloerverwarming.

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »