Sluiten

Categorieën

Filters
  Thijme van Brakel - Zondag 26 November 2022

  Waarom kiezen voor een warmtepompboiler?

  Een warmtepompboiler is eigenlijk niets meer dan een soort van boiler die gebruik maakt van de energie uit de omgeving. Een warmtepompboiler haalt haar energie namelijk uit zowel water, lucht als bodem. Door gebruik te maken van deze vormen van energie wordt het water in uw huis op een veel snellere en efficiënte wijze verwarmd dan dat het geval zou zijn bij een normale boiler. Het voordeel van een warmtepompboiler is daarnaast dat u eigen energie gebruikt om het water te verwarmen, waardoor u enkel energie gebruikt wat u zelf opwekt.

   

  Wat zijn de voordelen van een warmtepompboiler?

  Eén van de voornaamste voordelen aan een warmtepompboiler is natuurlijk dat het water in uw huis op een stuk snellere wijze wordt verwarmd. Dit voordeel is natuurlijk vooral van belang wanneer u in een huis met meerdere personen leeft, maar het is eigenlijk altijd fijn om gebruik te maken van deze voordelen. Daarnaast is een warmtepompboiler ook nog eens energiezuinig, waardoor u weer minder gebruik maakt van dure stroom of gas.

   

  Hoe zorgt u ervoor dat de warmtepompboiler goed werkt?

  Een warmtepompboiler kan natuurlijk alleen maar goed blijven functioneren wanneer deze op de juiste manier wordt onderhouden. Wanneer u er van bewust bent dat het onderhouden van een warmtepompboiler veel tijd kan kosten, is het aan te raden om dit naar een expert over te laten. Onze experts zijn altijd bereid om u te helpen met vragen over het onderhouden van een warmtepompboiler, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit en service!

   

  Koop een boiler bij uw specialist

  Bij 123InstallatieMaterialen bieden wij een ruim assortiment aan boilers. Denk daarbij een warmtepompboiler, doorstroomboiler of andere grote boilers. Zo bent u altijd verzekerd van warm wonen in huis. Naast boilers bieden we bij 123InstallatieMaterialen ook watergedragen en elektrische vloerverwarming aan voor een aangenaam woonklimaat. Heeft u vragen over boilers? Neem dan gerust contact met ons op.

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »