• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Dinsdag 15 Juni 2022

   Subsidie warmtepompboiler

   Een warmtepompboiler zorgt ervoor dat de warmte uit de lucht gehaald wordt en afgeeft aan uw sanitair water. De warmtepompboiler is drie keer zo zuinig als een gewone elektrische boiler en daarom een uitstekende keuze. Maar hoe zit het met de subsidie van de warmtepompboiler? In dit blog vertellen wij u meer over de subsidie van de warmtepompboiler.

    

   Wat is een warmtepompboiler?

   De warmtepompboiler gebruikt energie uit de lucht om het water van jouw sanitair te verwarmen. Dit betekent dat er een hoop energie wordt bespaard in huis. Dit apparaat werkt zeer efficiënt aangezien het de helft minder vermogen per uur nodig heeft in vergelijking tot bijvoorbeeld een stofzuiger. Dit heeft te maken met de boiler die minder vermogen gebruikt om dezelfde hoeveelheid liter warm water per dag te verzorgen.

    

   Subsidie voor uw warmtepompboiler

   U wilt een warmtepompboiler kopen? Dan kunt u hier waarschijnlijk een subsidie voor krijgen. De overheid biedt subsidies aan voor wanneer u een warmtepompboiler aanschaft, om het gebruik van hernieuwbare energie aan te moedigen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. De installatie van een warmtepompboiler vermindert het elektriciteitsverbruik met 30% tot 50% in vergelijking met traditionele elektrische boilers die op elektriciteit werken. Dit resulteert in lagere energierekeningen, waardoor uw huis of bedrijf ook nog energiezuiniger en milieuvriendelijker wordt.

    

   Om je huis te verduurzamen is een warmtepompboiler een zeer geschikt alternatief. Het mogelijk om subsidie aan te vragen voor een warmtepompboiler. De subsidie kan oplopen tussen een bedrag van €500 tot 2.500 euro. Hiervoor moet de pomp wel aan een aantal eisen voldoen. Benieuwd of jij in aanmerking komt voor de subsidie? Via deze link zijn de voorwaarden voor de subsidie van een warmtepompboiler te lezen.

    

   Een gesubsidieerde warmtepompboiler verbetert ook de algemene waarde van uw huis of bedrijf. Potentiële kopers zijn eerder geneigd een woning te kopen waar een energiezuinig toestel is geïnstalleerd. Dit komt door de langetermijnvoordelen van het bezitten van zo'n apparaat. Energiezuinige apparaten staan er immers om bekend dat ze op de lange termijn kosten besparen. 

    

   Warmtepompboiler van uw specialist

   Bij 123InstallatieMaterialen bieden we verschillende warmtepompboilers aan voor in huis. Bekijk ons assortiment aan warmtepompboilers voor een duurzaam leefklimaat. Naast dat wij u graag advies geven over de subsidie helpen wij graag bij het uitkiezen van de boiler die past bij uw uw situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse typen boilers als een doorstroomboiler, close in boiler of staande boiler. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

   • Peter Hoogerwerf

    Geplaatst op donderdag 9 november 2023 08:13

    Goedendag,

    Ik wil investeren maar wel de subsidie oppakken. Omdat ik juist ook subsidie aanvraag voor spouwmuur en dakisolatie moet dat in het zelfde jaar gebeuren. Korte planning maken dus. Ik weet niet of dat te realiseren is. Goed voorgelicht zijn is voor mij wel super belangrijk. Geen verrassingen later. Combi zonneboiler (nog beperkt dakoppervlak vrij) / warmtepomp interessant.
    Wat brengt een installatie op? Capaciteit? Levensduur? Onderhoudsgevoelig? Geluid? enz
    Zonnepanelen aanwezig.

    Mvg, Peter

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking