• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Dinsdag 19 Juni 2023

   Maak kennis met de vloerverwarmingsmat van MAGNUM

   Wanneer de winter eraan komt wordt de noodzaak ook vaaak hoger om de verwarming weer wat hoger te zetten. Maar met het oog op duurzaamheid en kostenbesparingen wilt u uiteraard gebruik maken van een efficiëntere en comfortabelere optie om te verwarmen. De vloerverwarmingsmat van MAGNUM biedt de perfecte oplossing. Deze vloerverwarmingsmat biedt zowel luxe als kosteneffectiviteit voor thuis of op kantoor. In dit artikel laten we je kennismaken met de vloerverwarmingsmat en geven we vijf redenen waarom u MAGNUM zou moeten overwegen voor de juiste verwarmingsoplossing.

    

   1. Gemakkelijk te installeren

   Een van de belangrijkste voordelen van de vloerverwarmingsmat van MAGNUM is het eenvoudige installatieproces. In tegenstelling tot traditionele vloerverwarmingssystemen die veel werk en arbeidskrachten vereisen om te installeren, kan de vloerverwarmingsmat door bijna iedereen worden geïnstalleerd. Mochten er toch vragen komen opborrelen tijdens het installatieproces, dan daar eenvoudig ondersteuning voor worden gevraagd. Bovendien kan de vloerverwarmingsmat direct onder de vloer worden geïnstalleerd, waardoor deze niet zichtbaar en ruimtebesparend is.

    

   2. Comfortabelere warmte

   In tegenstelling tot radiatoren, die moeite hebben met het produceren van gelijkmatige warmte in de hele kamer, biedt de vloerverwarmingsmat een comfortabele en gelijkmatige warmtestroom in alle richtingen. Dit komt omdat alles geleidelijker is verdeeld onder de ruimte en niet alle warmte van één kant moet komen. Het voordeel hiervan is dat uw voeten en lichaam altijd warm worden gehouden. Met de vloerverwarmingsmat hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken over koude tocht of ongelijke temperaturen.

    

   3. Kosteneffectief

   Een van de aantrekkelijkste eigenschappen van de vloerverwarmingsmat is de kosteneffectiviteit. In tegenstelling tot andere verwarmingssystemen die constant elektriciteit nodig hebben, kan de vloerverwarmingsmat geprogrammeerd worden om energie te besparen en toch de nodige warmte te leveren. De vloerverwarmingsmat is namelijk eenvoudig te bedienen met een MAGNUM vloerverwarmingsthermostaat. Dit betekent dat u kunt genieten van de luxe van vloerverwarming zonder dat het veel geld kost.

    

   4. Veilig en hygiënisch

   De vloerverwarmingsmat is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als veilig zijn. De mat is zo ontworpen dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen die een bedreiging kunnen vormen voor uw gezondheid of veiligheid. Bovendien is de vloerverwarmingsmat verzegeld en waterdicht, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie hygiëne en netheid belangrijk vindt.

    

   5. Geschikt voor langdurig gebruik

   Tot slot is de MAGNUM vloerverwarmingsmat gemaakt om lang mee te gaan. De mat is gemaakt van hoogwaardige materialen die jarenlang gebruik kunnen weerstaan. Daarnaast wordt de mat geleverd met een uitgebreide garantie die alle defecten of problemen dekt die na verloop van tijd kunnen ontstaan. Met de vloerverwarmingsmat kunt u met een gerust hart investeren in een verwarmingssysteem dat nog jaren meegaat.

    

   Een MAGNUM vloerverwarmingsmat iets voor u?

   Bij 123InstallatieMaterialen zijn we gek op de elektrische vloerverwarming van van MAGNUM. Het is een fantastische keuze voor iedereen die zijn verwarmingssysteem wil upgraden. Het is eenvoudig te installeren, kosteneffectief, veilig en gaat lang mee. Dus waarom met minder genoegen nemen? Investeer deze winter in het comfort en de luxe van vloerverwarming met de MAGNUM vloerverwarmingsmat.

    

   Vloerverwarming offerte

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking