Sluiten

Categorieën

Filters
  Thijme van Brakel - Vrijdag 28 April 2022

  Elektrische boiler in combinatie met zonnepanelen

  Tegenwoordig is het belangrijk om op een duurzame manier om te gaan met energie en water in huis. Oplossingen die hiervoor worden geboden zijn zonnepanelen en boilers. Dit zou dan ook mogelijk een interessante combinatie kunnen zijn om te leven in een duurzame woning. In dit blog vertellen we meer over de combinatie tussen een elektrische boiler en zonnepanelen. 

   

  Waarom een elektrische boiler combineren met zonnepanelen?

  De combinatie van een elektrische boiler en zonnepanelen, ook wel PV-panelen genoemd, brengt verschillende voordelen met zich mee. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor deze combinatie. De elektriciteit die wordt opgewekt kan namelijk direct worden gebruikt om de boiler om te warmen. Op die manier bespaart u direct energie. Daarnaast kunt u met de juiste combinatie tussen het aantal zonnepanelen en het warmwaterverbruik beschikken over energie neutraal tapwater. Verder verbruikt u een stuk minder gas. Wanneer er 200 Watt van het dak afkomt kan het tapwater met 200 Watt worden verwarmd. Komt er 400 Watt van het dak af? Dan kan uw tapwater ook met 400 Watt worden verwarmd. Uiteraard heeft u meer vermogen bij veel zon.

   

  Koop uw boiler bij uw specialist

  U beschikt al over zonnepanelen of bent van plan deze te kopen? Dan raden wij u aan om een elektrische boiler aan te schaffen. De combinatie tussen een elektrische boiler en zonnepanelen heeft namelijk zoveel voordelen dat u er op termijn op vooruit gaat. U leeft duurzamer en verlaagd uiteindelijk de energiekosten. Bij 123InstallatieMaterialen bieden wij naast verschillende soorten boilers aan waaronder een doorstroomboiler, keukenboiler of andere grote boilers. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van uw boiler. Heeft u meer vragen over de aanschaf van een boiler of over de combinatie tussen elektrische boilers en zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • richard goethuys

   Geplaatst op zaterdag 19 november 2022 17:00

   hallo
   ik heb eltricteit boiler warm water kan ik de boiler ook op zonnepanelen aansluiten
   en wat is de prijs om de boiler om te vormen
   dank bij voorbaat

  Toon meer

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »