• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Donderdag 15 Oktober 2023

   De voordelen van compacte elektrische boilers voor kleine ruimtes

   Iedereen heeft wel een warme douche nodig aan het eind van een lange dag. Maar wat als u in een kleinere ruimte woont, zoals een appartement of een studio, heeft u en geen ruimte hebt voor een grote boiler? En wat als u geen toegang hebt tot aardgas? Een elektrische boiler is dan mogelijk een geschikte oplossing. Compacte elektrische boilers zijn perfect voor kleine ruimtes en bieden talloze voordelen die u niet mag missen. In dit artikel zullen we kijken naar de voordelen van compacte elektrische boilers voor deze kleine ruimtes.

    

   Ruimtebesparing

   Een van de meest voor de hand liggende voordelen van compacte elektrische boilers is de ruimtebesparing. Deze boilers zijn veel kleiner dan traditionele boilers en kunnen meestal overal in uw huis worden geïnstalleerd. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal voor studio-appartementen, vakantiehuizen en kantoren. Een compacte elektrische boiler kan (verborgen) aan de muur worden gemonteerd, waardoor er waardevolle ruimte op de vloer en in de kast wordt bespaard. Een geschikte boilers om in uw keuken of badkamer te plaatsen zijn bijvoorbeeld een close-in boilers en doorstroomboilers. Een close-in boiler en doorstroomboiler wordt vaak in de keuken of badkamer geïnstalleerd om die zo compact is. 

    

   Energie-efficiëntie

   Als u een compacte elektrische boiler gebruikt, hoeft u geen brandstof te verbruiken om water te verwarmen. Dit betekent dat ze zeer energie-efficiënt zijn en u op de lange termijn enorm zullen besparen op uw energierekening. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de uitstoot van broeikasgassen die vaak geassocieerd worden met fossiele brandstoffen. Elektrische boilers zijn dus een milieuvriendelijke keuze.

    

   Onmiddellijke warmwatervoorziening

   Met een compacte elektrische boiler heeft u onmiddellijk toegang tot warm water. U hoeft niet langer te wachten tot het water opwarmt of te vechten om de douche te delen met anderen. Dit is bijzonder handig als u zich 's ochtends haast, of als u kinderen heeft die ongeduldig zijn.

    

   Weinig onderhoud

   Compacte elektrische boilers zijn ontworpen om lang mee te gaan en hebben meestal weinig tot geen onderhoud nodig. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van het apparaat. Daarnaast vermindert het ook de kans op storingen. Dit bespaart u tijd en geld op de lange termijn.

    

   Betaalbaar

   Elektrische boilers zijn betaalbaar en de compacte versies zoals de close in en doorstromer zijn meestal nog betaalbaarder. Dit betekent dat u geen enorme uitgave hoeft te doen om toegang te krijgen tot warm water. Dit is goed nieuws als u een beperkt budget heeft.

    

   Verder zijn compacte boilers betrouwbaar om hun lange levensduur. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en fabrikanten bieden meestal garanties en technische ondersteuning aan om eigenaren van boilers te garanderen dat ze de gepaste ondersteuning hebben als er problemen zijn.

    

   Installatie gemak

   U gaat een elektrische boiler kopen? Dan hoeft u zich niet zoveel zorgen te maken over de installatie. De compacte elektrische boilers zijn relatief eenvoudig te installeren en hebben vaak geen professionele installatie nodig. Dit kan de kosten verminderen die nodig zijn om een ​​professional in te schakelen om de boiler te installeren. Hierdoor bespaard u ook nog meer geld. De installatiemethoden zijn meestal eenvoudig en duidelijk uitgelegd in de handleiding, waardoor het een doe-het-zelfproject kan worden voor degenen die graag klussen.

    

   Haal uw compacte boiler in huis

   Compacte elektrische boilers zijn de perfecte oplossing voor mensen die in kleinere ruimtes wonen of geen toegang hebben tot aardgas. Ze zijn zeer efficiënt, gemakkelijk te onderhouden en betaalbaar. Ze bieden een directe warmwatervoorziening en verminderen de kans op storingen. Als u op zoek bent naar een compacte, betaalbare en milieuvriendelijke warmwateroplossing, is de compacte elektrische boiler de ideale keuze.

    

   Naast het aanbod van onze compacte boiler bieden we ook andere type boilers aan. Denk bijvoorbeeld aan een staande boiler of grote boiler voor wanneer u een grotere woning heeft die u moet voorzien van warm water. Verder kunt u ook bij ons een warmtepompboiler kopen. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent boilers? Neem dan gerust contact met ons op. We geven graag advies. 

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking