• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Donderdag 19 November 2023

   5 redenen om te kiezen voor de boilers van STIEBEL ELTRON

   Wanneer het gaat om comfort, veiligheid en duurzaamheid, speelt warm water een belangrijke rol. Een boiler is een huishoudelijk apparaat dat uw dagelijkse routine comfortabeler maakt. Vooral omdat het u voorziet van warm water voor verschillende toepassingen. Maar hoe kiest u de perfecte boiler voor uw huis? De boilers van STIEBEL ELTRON zijn zeer geschikt voor verschillende woonsituaties en passen goed bij de duurzame tijd waar we nu in leven. In dit blogpost geven we verschillende redenen waarom wij voor STIEBEL ELTRON kiezen.

    

   1. Energie-efficiëntie

   STIEBEL ELTRON boilers zijn een zeer geschikte keuze als het gaat om energiezuinige oplossingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende isolatie, wat resulteert in minder warmteverlies. Daarnaast zijn de boilers uitgerust met innovatieve technologieën zoals de ‘zeer efficiënte warmtewisselaar’ en de ‘ECO-modus’ om ervoor te zorgen dat u minder energie verbruikt en dus minder kosten maakt. Een energie-efficiënt product zouden we zeggen.

    

   2. Veiligheid

   Veiligheid is van groot belang bij het gebruik van boilers. De boilers van STIEBEL ELTRON zijn gemaakt van robuuste en duurzame materialen en zijn hierdoor veilig in gebruik. Daarnaast hebben ze functies zoals ‘veiligheidstemperatuurbegrenzer’ en ‘droogloopbeveiligingssysteem’, zodat uw veiligheid voorop staat. Daarnaast zijn de boilers van STIEBEL ELTRON getest en gecertificeerd door verschillende internationale veiligheidsorganisaties om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen.

    

   3. Beschikbaarheid van water

   Het is van groot belang dat u altijd toegang heeft tot warm water. Met de boilers van STIEBEL ELTRON hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Deze boilers zijn er in verschillende maten en zelfs het kleinste model heeft een voldoende hoeveelheid warm water voor uw dagelijkse routine. Zo hebben we bij 123InstallatieMaterialen verschillende soorten boilers in het assortiment. Denk daarbij aan een doorstroomboiler of close in boiler voor de kleine ruimtes. Maar we hebben ook een grote boiler en staande boiler voor wanneer u meer water nodig heeft op de door u gewenste plekken. Verder kunt bij ons ook een warmtepompboiler kopen voor een aangename warmteafgifte. 

    

   4. Compacte vormgeving

   De boilers van STIEBEL ELTRON zijn niet alleen energie-efficiënt en veilig, maar hebben ook nog een compacte vormgeving. Hierdoor zijn ze niet alleen ideaal voor gebruik in huishoudens, maar ook op kleinere plekken zoals in een appartement, bijkeuken of badkamer.

    

   5. Duurzaamheid

   Duurzaamheid is de afgelopen jaren een belangrijk thema geweest. STIEBEL ELTRON en hun boilers zijn ontworpen met het milieu in gedachten. De meeste van hun modellen zijn energiezuinig en werken op duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Dit betekent dat u niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook geld bespaart op uw energierekening.

    

   Haal de STIEBEL ELTRON boiler in huis

   In de zoektocht naar een nieuwe boiler zijn er verschillende aspecten waar u op moet letten, zoals energie-efficiëntie, veiligheid, beschikbaarheid van water, vormgeving en natuurlijk prijs. Gelukkig voldoen de boilers van STIEBEL ELTRON aan deze eisen. De boilers zijn niet alleen duurzaam, veilig en compact, maar ook nog eens betaalbaar. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en hebben een breed scala aan opties om aan al uw dagelijkse verwarmingsbehoeften te voldoen. Daarom zijn de boilers van STIEBEL ELTRON de beste keuze voor uw huishouden. Heeft u verder nog vragen of de boilers van STIEBEL ELTRON? Neem dan gerust contact met ons op. 

    

   boiler keuzehulp

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking