• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Dinsdag 25 Februari 2023

   Waarop letten bij het kopen van infrarood panelen?

   Infrarood verwarming is een innovatieve manier om uw huis te verwarmen en het wordt steeds populairder omdat mensen op zoek zijn naar efficiënte, kosteneffectieve oplossingen voor hun verwarmingsbehoeften. Maar als u op zoek bent naar een infraroodverwarming, waar begint u dan? Bij het zoeken naar een infraroodverwarming moet u met een aantal zaken rekening houden om de juiste in huis te halen. Laten we eens kijken naar enkele factoren waarop u moet letten bij het kopen van een infraroodverwarming.

    

   Warmteafgifte

   Een van de belangrijkste dingen waar u aan moet denken als u op zoek bent naar een infraroodverwarming, is het warmtevermogen. Niet alle infraroodstralers zijn gelijk; sommige zijn ontworpen met een hoger wattage dan andere, wat betekent dat ze meer warmte genereren. Controleer het wattage van elk model dat u bekijkt, zodat u een idee krijgt van hoe krachtig het in de ruimte zal zijn. Zorg er ook voor dat de grootte van de kamer of ruimte waar u de verwarming wilt gebruiken, past bij het wattage, anders zal uw verwarming de ruimte niet voldoende kunnen verwarmen.

    

   Energie-efficiëntie

   Een andere belangrijke factor bij het kopen van een infraroodverwarming is energie-efficiëntie. Infrarood verwarming wordt over het algemeen als energie-efficiënter beschouwd dan andere soorten verwarmingssystemen, omdat ze een meer directe en gelijkmatig verdeelde warmte produceren die niet snel verdwijnt zoals bij traditionele radiatoren het geval is. Zoek naar modellen met hoge efficiëntiewaarden. Dit garandeert dat de nieuwe verwarming haar werk efficiënt doet en helpt bij kostenbesparingen op de lange termijn.

    

   Duurzaamheid

   U gaat infrarood panelen kopen? Dan is het essentieel dat u bij het kopen van infrarood verwarming rekening houdt met de duurzaamheid. Aangezien deze systemen ontworpen zijn om lang mee te gaan, moet u de reviews bekijken van klanten die modellen hebben gekocht die lijken op wat u overweegt te kopen, zodat u een beter idee krijgt van hoe goed ze zich houden na verloop van tijd. Lees ook eventuele garantie-informatie van de fabrikant door voordat u uw aankoop doet, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

    

    

   Kiezen voor infrarood panelen?

   Infraroodverwarming wordt steeds populairder nu mensen op zoek zijn naar efficiënte manieren om warm te blijven tijdens de koude wintermaanden zonder hun budget te overschrijden. Met zoveel beschikbare opties op de huidige markt kan het overweldigend zijn om te beslissen welke geschikt is voor uw huis of kantoorruimte. Maar vrees niet! Als u deze belangrijke factoren in gedachten houdt (warmteafgifte, energie-efficiëntie en duurzaamheid), zult u gemakkelijk kunnen vinden wat u nodig heeft voor in huis.

    

   Prijs versus kwaliteit

   Alhoewel de initiële kosten voor infrarood panelen hoger kunnen zijn dan voor een traditionele verwarming, is het belangrijk om naar de langetermijnvoordelen te kijken. Een kwaliteitspaneel zal over het algemeen een langere levensduur hebben en meer energiebesparingen bieden.

    

   Hoe bepaal ik de waarde?

   • Garantie: fabrikanten die vertrouwen hebben in hun product, bieden vaak een langere garantieperiode.
   • Reviews: onderzoek wat anderen zeggen over het merk en het specifieke model dat je overweegt.
   • Certificering: kijk of de panelen gecertificeerd zijn door relevante organisaties, wat een indicatie kan zijn van kwaliteit.

    

   Uw specialist op het gebied van infrarood verwarming

   Op zoek naar een specialist op het gebied van verwarming? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan verwarming. Denk daarbij niet alleen infrarood panelen. Zo bieden we ook watergedragen en elektische vloerverwarming aan voor een comfortabel en duurzaam leefklimaat. Verder hebben we een breed assortiment aan elektrische boilers, airconditioning en ventilatie. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten materialen voor in huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

   • Bianca

    Geplaatst op zaterdag 6 januari 2024 14:35

    Hallo

    Wij hebben een goed geïsoleerde keet van 5x5 ongeveer maar onze zoon zit alleen op 1 plek of soms met z’n tweeën te gamen
    Welke infraroodpaneel zou u ons adviseren aub incl op afstand bedienbaar / automatisch uit

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking