• Incl.Excl.
  BTW
 • Zakelijke klant wordenKlantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Stel je vragen direct!

   Help mij kiezen

   Noppenplaten

   Vloerverwarming is dé manier om onzichtbaar en gelijkmatig uw woning van warmte te voorzien. Het geeft een fijn comfortgevoel en zorgt voor een aangename warmte in huis. Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd, waarbij tackerplaten inmiddels een populair product zijn geworden. 

    

   Duurzaam

   Tacke... Toon meer

   Merken

   Geschikt voor

   Prijs

   -
   3 Producten

   Noppenplaten

   Vloerverwarming is dé manier om onzichtbaar en gelijkmatig uw woning van warmte te voorzien. Het geeft een fijn comfortgevoel en zorgt voor een aangename warmte in huis. Vloerverwarming kan op verschillende manieren worden aangelegd, waarbij tackerplaten inmiddels een populair product zijn geworden. 

    

   Duurzaam

   Tackerplaten kunnen hergebruikt worden en zijn recyclebaar. Dit maakt het een duurzaam product, wat natuurlijk beter is voor het milieu. Bovendien kunnen ze door de goede isolerende eigenschappen zorgen voor minder energiekosten op de lange termijn.

    

   Eenvoudige installatie

   De tackerplaten zijn eenvoudig te leggen, ze worden namelijk simpelweg gelijmd op de ondergrond waarop vervolgens de vloerverwarmingsbuizen voor de vloerverwarming worden geplaatst. Daarnaast zijn ze licht van gewicht en leveren ze geen extra belasting op voor de constructie van de vloer. De installatie verloopt hierdoor snel en efficiënt.

    

   Geluidsdempend

   Omdat de platen op de vloer worden verlijmd, ontstaat er ook een geluidsdempende werking. Hiermee wordt het contactgeluid tussen de vloer en de ondergrond verminderd. Dit levert een stille, aangename en comfortabele woonsfeer op.

    

   Hoge warmteverspreiding

   Eén van de grootste voordelen van tackerplaten is dat de warmteverspreiding optimaal is. De buizen worden namelijk op de platen bevestigd, waardoor de warmte gelijkmatig en op de juiste manier verdeeld wordt. Dit levert een comfortabele en constante temperatuur op in huis.

    

   Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

   Tackerplaten zijn relatief goedkoop in aanschaf en hebben tegelijkertijd een hoge kwaliteit. Dit maakt deze manier van vloerverwarming ook aantrekkelijk voor de portemonnee.

    

   Noppenplaat installatie

    

   Veelgestelde vragen omtrent noppenplaten voor vloerverwarming

   Wat zijn noppenplaten voor vloerverwarming en hoe werken ze?

   Een noppenplaat voor vloerverwarming is een speciale paneel met een noppenpatroon dat wordt gebruikt als basis voor het leggen van vloerverwarmingsbuizen. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een geïntegreerd systeem van noppen en groeven. De noppenplaten worden op de ondervloer gelegd en de vloerverwarmingsbuizen worden in de groeven geplaatst. De noppen zorgen ervoor dat de buizen op hun plaats blijven en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling over de vloer. Het verwarmde water stroomt door de buizen, waardoor de vloer gelijkmatig wordt verwarmd. Daarnaast helpt een noppenplaat ook bij het isoleren van de vloer en verhogen zo de energie-efficiëntie van het vloerverwarmingssysteem.

   Hoe lang gaan noppenplaten mee en zijn ze duurzaam?

   Een noppenplaat kan naar over het algemeen wel zo'n 30 tot 50 jaar meegaan, wat vergelijkbaar is met de levensduur van vloerverwarmingsbuizen. Ze worden als duurzaam beschouwd vanwege hun hoogwaardige kunststof constructie en thermische isolatie-eigenschappen.

   Zijn er bepaalde vereisten voor de ondervloer bij het gebruik van noppenplaten voor vloerverwarming?

   Bij het gebruik van een noppenplaat voor vloerverwarming zijn er bepaalde vereisten voor de ondervloer. Het is namelijk belangrijk dat de ondervloer glad en vlak is, zodat de noppenplaten goed kunnen worden geplaatst. Daarnaast kan het nodig zijn om extra isolatie toe te voegen, afhankelijk van de situatie en de gewenste isolatiewaarde. Neem voor vragen over de noppenplaat gerust contact met ons op.

   Hoe worden noppenplaten geïnstalleerd en wat zijn de aanbevolen installatiemethoden?

   Een noppenplaat voor vloerverwarming wordt doorgaans geïnstalleerd door ze op de ondervloer te leggen en vervolgens de vloerverwarmingsbuizen in de groeven te plaatsen. Het wordt aanbevolen om de noppenplaten nauwkeurig uit te lijnen en ervoor te zorgen dat ze goed aansluiten. De installatiemethode kan variëren afhankelijk van het type noppenplaten en de specifieke instructies van de fabrikant. In het algemeen wordt het gebruik van een dampremmende folie onder de noppenplaten aanbevolen om vochtproblemen te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om de installatie uit te voeren volgens de geldende normen en richtlijnen. Heeft u tips nodig bij het installeren van uw noppenplaat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

    

   Specialist in verwarmen

   123installatiematerialen helpt u graag bij het geven van vakkkundig advies op het gebied van vloerverwarming. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van watergedragen en elektrische vloerverwarming. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles perfect wordt geregeld en u kunt genieten van een aangename warmte in huis. Kiest u er liever voor om alle benodigde materialen in één keer in huis te halen? Dan is een vloerverwarmingset mogelijk een geschikte optie voor u. Wij helpen graag bij het kiezen van de juiste vloerverwarmingset die past bij uw situatie.

    

   noppenplaat vloerverwarming           noppenplaat vloerverwarming

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking