• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Vrijdag 4 Augustus 2022

   Hoe hoog hang je een badkamerspiegel?

   De spiegel is een belangrijk onderdeel in de badkamer. Het is daarom ook belangrijk dat deze badkamerspiegel ook op de juiste hoogte hangt. Uiteraard kunt u zelf de hoogte van uw spiegel bepalen. Maar hoe hoog hang je jouw badspiegel en wat is de ideale hoogte? We nemen je mee in een paar handige tips voor het ophangen van je badkamerspiegel.

    

   Hoe bepaal ik de hoogte van mijn badkamerspiegel?

   Stel, je hebt een nieuwe mooie badkamerspiegel in huis gehaald. Dan komt nu de vraag. Hoe ga ik de hoogte van mijn badkamerspiegel bepalen? De spiegel moet niet alleen mooi passen bij je interieur, maar ook functioneel zijn. Voor het bepalen van de hoogte van een spiegel in de badkamer is een geijkte methode van toepassing. Het gaat erom dat het middelpunt van de spiegel op ooghoogte hangt. Met een streepje of stickertje kan je precies bepalen waar de spiegel uiteindelijk komt te hangen. Kat in het bakkie toch? Houd voor de bovenkant van de spiegel 15 tot 20 cm boven de gemiddelde lengte aan. Zijn de volwassenen in je huishouden gemiddeld 1.65 meter lang, dan zorg je dat de bovenrand op ten minste 1.80 tot 1.85 meter van de vloer hangt.

    

   Badkamerspiegel kopen bij jouw specialist?

   Naast dat wij u graag advies geven over de hoogte van een badkamerspiegel bieden wij zelf ook badkamerspiegels aan. We beschikken over verschillende badkamerspiegels. Denk daarbij verschillende soorten en maten. Grote kans dat jouw favoriete badkamerspiegel er tussen zit. Wil een badkamerspiegel kopen? Kijk dan gerust een in onze collectie. Wilt u meer weten over badkamerspeigels? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

    

    

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »