Trustpilot

MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis PE-RT 14 x 2

Artikelnummer: W14100
Levertijd: Voor 13:00 besteld is vandaag verzonden! (Op werkdagen)

 

MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis PE-RT 14 x 2

 

De MAGNUM Tube vloerverwarmingsbuis is vervaardigd van een PE-RT type I en staat voor Polyethylene Raised Temperature. Daardoor is deze buis tevens geschikt voor hoge temperaturen.

 

PE-RT type I is sterk en toch flexibel. Het is een copolymeer van etheen met een unieke moleculaire structuur, op basis van gecontroleerd zijketendistributie. Als gevolg hiervan vertoont het superieur gedrag op het gebied van spanningsbreuk en weerstand tegen hydrostatische druk, zonder dat vernetting (crosslinking) nodig is. Dit maakt de MAGNUM Tube recyclebaar. 

 

Deze PE-RT Type I is optimaal gestabiliseerd tegen veroudering, zodat de MAGNUM Tube een berekende levensduur heeft van minimaal 50 jaar onder normale gebruikscondities. De PE-RT type I MAGNUM Tube is speciaal ontwikkeld voor toepassing in warm- en koud water systemen, vloer- en wandverwarming / koeling en plafondkoeling. 

 

De toegepaste PE-RT type I grondstof is al meer dan 20 jaar toonaangevend in buistoepassingen waar een breed temperatuurbereik wordt verlangd.

 

De MAGNUM buis kan worden ingezet in een temperatuurbereik van 5⁰C tot 80⁰C. Kortdurende piekbelasting tot 95⁰C bij een maximaal 6 bar interne hydrostatische overdruk worden zonder problemen weerstaan.

 

Garantie:

De MAGNUM Tube heeft een garantie van 50 jaar waarvan de eerste 10 jaar met gevolgschade.

 

 

Magnum Tube Product

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    • Snelle levering • *Gratis verzending* • Gratis Advies • Vrijblijvende Prijsaanvraag Verbergen