• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   Thijme van Brakel - Donderdag 4 Juni 2021

   Wat heb je nodig voor vloerverwarming?

   Wanneer u voor vloerverwarming kiest is het vooraf belang om te weten wat u allemaal nodig heeft om uiteindelijk van een aangename temperatuur te genieten. Zeker wanneer u de vloerverwarming zelf wilt gaan leggen. We leggen u uit wat er allemaal nodig is om uw vloerverwarming compleet te maken.

    

   Waarom uw vloerverwarming zelf leggen?

   Het voordeel van zelf vloerverwarming aanleggen is dat het minder kosten met zich meebrengt. Zelf vloerverwarming aanleggen is mogelijk, maar is niet iets heel eenvoudigs. Er zijn verschillende manieren van plaatsen die we van elkaar onderscheiden waaronder, elektrische vloerverwarming, draadmatten, noppenplaten en infrezen. Wij achten het verstandig om u vooraf goed in te lezen wanneer u de vloerverwarming zelf wilt gaan leggen. Over het algemeen is de elektrische vloerverwarmingsmat van MAGNUM toepasbaar op bijna iedere situatie.

    

   Wat is er nodig om uw vloerverwarming aan te leggen?

   Er zijn verschillende systemen nodig om uw vloerverwarming aan te leggen.

    

   Verdeler

   De verdeler zorgt ervoor dat het water kan worden rondgepompt. U kunt kiezen voor een vloerverwarming verdeler met pomp of een vloerverwarmingsverdeler zonder pomp. De verdeler met pomp is geschikt voor een cv-ketel, warmtepomp en zonneboiler. De verdeler zonder pomp is geschikt voor een warmtepomp.

    

   Slangklemkoppeling

   Dit is nodig voor het bevestigen van de slang aan de verdeler.

    

   Randisolatie

   Bij vloerverwarming is het noodzakelijk om gebruik te maken van randisolatie. Houd er hierbij rekening mee dat de vloer nog vrij kan bewegen. Zo voorkomt u scheuren door het krimpen of uitzetten van de vloer. Bekijk eerst goed de situatie van uw huis. Is sommige gevallen is het niet mogelijk om bij bestaande huizen randisolatie aan te brengen.

    

   Ondervloer

   Kiest u voor een draadmat, noppenplaat of trackerplaat? Met reflectiefolie maakt u een zeer goede keuze wanneer u een onderhoudsvrije en betrouwbare vloerverwarming voor onder hout, laminaat en parket wilt.

    

   Bevestigingsmateriaal

   Bekijk goed voor welk systeem u kiest bij het leggen van vloerverwarming. Hier hoort verschillend bevestigingsmateriaal bij. 

    

   Advies van uw vloerverwarmingspecialist

   Naast dat we een breed assortiment aan installatie materialen verkopen, delen we graag kennis over verschillende vloerverwarmingssystemen. Zo geven we graag advies over welke vloerverwarmingssystemen het beste bij uw situatie passen. Voor een aangenaam leefklimaat adviseren wij MAGNUM vloerverwarming. Heeft u meerdere vragen over vloerverwarming? Dan kunt u gerust contact opnemen. Met onze kennis en ervaring staan wij u graag te woord.

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »